Revolutie door schuld

Revolutie door schuld - Rein de Vries | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij Revolutie door schuld. Ik ben al heel lang fervent lezer, vooral dan de zoektocht naar: wat vertelt men ons niet ... Oorzaken van de Franse Revolutie - Causes of the French ... ... . Dit boek is absoluut nooit gezien en behoorlijk goed onderbouwd (wat in deze materie wel belangrijk is). De informatie die hierin staat is te vinden in honderden verschillende, en vooral niet gepromote boeken. Geschreven bij Revolutie door schuld. Voor iedereen die graag de belangen wil weten achter oorlog en crisis. Opzet van het boek erg handig, vanuit ieder land wordt de aanloop naar nu verteld en wie en hoe de integratie van werel ... Revolutie door schuld - Rein de Vries - 9789402135541 ... ... . Opzet van het boek erg handig, vanuit ieder land wordt de aanloop naar nu verteld en wie en hoe de integratie van werelddelen wordt bevorderd. In het boek Revolutie door Schuld wordt vanuit historisch en geografisch perspectief beschreven hoe de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Rein de Vries
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Revolutie door schuld.pdf

OMSCHRIJVING

De westerse financiële elite blijkt een veel belangrijker aandeel in de loop van de wereldgeschiedenis te hebben dan algemeen wordt aangenomen. In dit boek wordt hun invloed op de maatschappij vanuit historisch en geografisch perspectief belicht. Stap voor stap wordt duidelijk hoe geraffineerd onze maatschappij gedomineerd wordt door een kleine groep mensen. Wat zijn hun doelen? Hoe passen de huidige geopolitieke ontwikkelingen in de historie? Wat ligt er voor ons nog in het verschiet?Oorlogen en het op het randje van omvallen staande monetaire systeem worden binnen de context van deze vragen geplaatst. De realiteit is vreemder dan fictie. Waar Joris Luyendijks boek ''Dit kan niet waar zijn'' ophoudt, gaat dit boek verder.Rein de Vries (1976) is econoom en raakte in de ban van de moderne geschiedenis na het ontdekken van een aantal onmogelijkheden in de algemeen geaccepteerde versie van onze historie. Het onderzoek naar de werkelijke gebeurtenissen duurde jaren omdat steeds nieuwe feiten aan het licht kwamen. Het geschreven boek was in eerste instantie alleen bedoeld om gelezen te worden door een select gezelschap maar uiteindelijk is er toch besloten het te publiceren.

Wil je het boek lezen?Revolutie door schuld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rein de Vries. Lezen Revolutie door schuld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN