Rekenen in de Gezondheidszorg

Rekenen in de Gezondheidszorg - J.H. Vermaat | Tiliboo-afrobeat.com

...n in de Gezondheidszorg. Auteur: J.H. Vermaat ... Rekenen in de gezondheidszorg | 9789057400797 | Tweedehands ... . Taal: Nederlands 5.0 van de 5. 14 reviews Delen. Samenvatting. Dit boek is bedoeld om je rekenvaardigheid te ontwikkelen. Of je nu verpleegkundige bent of verzorgende, of een ander beroep hebt in de gezondheidszorg, je zult ... Als je in de gezondheidszorg werkt, moet je snel en nauwkeurig kunnen rekenen. Simpelweg de komma verkeerd, kan het verschil uitmaken tussen leven en dood. Rekenen is maar op één manier te leren: v ... Studystore | Rekenen in de Gezondheidszorg, Vermaat, J.H ... ... . Rekenen is maar op één manier te leren: veel oefenen. Rekenen in de gezondheidszorg 9789057400797. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Geen risi...

INFORMATIE

AUTEUR
J.H. Vermaat
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Rekenen in de Gezondheidszorg.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is bedoeld om je rekenvaardigheid te ontwikkelen. Of je nu verpleegkundige bent of verzorgende, of een ander beroep hebt in de gezondheidszorg, je zult dagelijks geconfronteerd worden met situaties waarin je snel en zorgvuldig moet kunnen rekenen. Maak je daarbij een rekenfout, dan kan dat verstrekkende gevolgen hebben.In deze nieuwe druk is daarom nog meer dan voorheen een verbinding gelegd tussen rekenvaardigheid en patiëntzorg/-veiligheid. Per onderwerp wordt eerst een casus beschreven, gevolgd door theorie en oefeningen. Bij de antwoordsleutel van de oefeningen wordt niet alleen een eindantwoord gegeven, maar wordt de methode om het vraagstuk op te lossen stap voor stap uitgelegd, zodat je begrijpend leert rekenen.

Wil je het boek lezen?Rekenen in de Gezondheidszorg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.H. Vermaat. Lezen Rekenen in de Gezondheidszorg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN