Negatief zelfbeeld behandelen

Negatief zelfbeeld behandelen - Manja de Neef | Tiliboo-afrobeat.com

...xpert in de behandeling van cliënten die problemen ondervinden door hun lage zelfwaardering ... EMDR bij laag zelfbeeld - NIP ... . Ik ben auteur van het zelfhulpboek Negatief zelfbeeld, dat in 2010 verscheen en vele malen is herdrukt.In 2018 verscheen Negatief zelfbeeld behandelen, tips en tools voor therapeuten.Zoals de naam al zegt is dit boek geschreven voor therapeuten die zich verder willen bekwamen in de behandeling ... Een negatief zelfbeeld op je eigen houtje aanpakken is echt te moeilijk. Enkele tips zouden iets kunnen helpen, maar dat verhelpt niet het negatieve zelfbeeld. Het ... Onderzoek: zelfwaardering bij ouderen - Negatief zelfbeeld ... . Enkele tips zouden iets kunnen helpen, maar dat verhelpt niet het negatieve zelfbeeld. Het is te moeilijk om een negatief zelfbeeld te veranderen zonder professionele hulp. Behandeling Een professionele behandeling voor iedereen met een negatief zelfbeeld is van harte aan ... Negatief zelfbeeld bij volwassenen. Een negatief zelfbeeld kan ontstaan in de kindertijd of in de puberteit. De puberteit is een periode waarin de meeste jongeren zich onzeker voelen over wie ze zijn e...

INFORMATIE

AUTEUR
Manja de Neef
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Negatief zelfbeeld behandelen.pdf

OMSCHRIJVING

Psycholoog Manja de Neef bespreekt waar zij tegen aanloopt in het behandelen van patiënten met een negatief zelfbeeld. Ze schetst de filosofie achter de behandeling, en geeft antwoord op de vraag: 'Hoe dan?'In 2010 schreef Manja de Neef het (zelfhulp)boek Negatief zelfbeeld. Inmiddels zijn er meer dan 24.000 exemplaren van verkocht. Tijdens haar vele trainingen merkte zij dat therapeuten een grote behoefte hebben aan concrete voorbeelden, en daarom schreef ze voor hen Negatief zelfbeeld behandelen. In het boek geeft de auteur specifieke richtlijnen voor de behandeling van een negatief zelfbeeld. Het zijn geen letterlijke voorschriften, maar voorbeelden die in de praktijk toepasbaar zijn. Ze bespreekt waar zij tegen aanliep in haar behandelingen en geeft de oplossingen die zij daarvoor vond. Ook komen thema's aan de orde die de therapeut houvast bieden gedurende de behandeling.

Wil je het boek lezen?Negatief zelfbeeld behandelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Manja de Neef. Lezen Negatief zelfbeeld behandelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN