Fantasia II

Fantasia II - Geronimo Stilton | Tiliboo-afrobeat.com

...ASIA II roept Florina de Fleur, de feeënkoningin, opnieuw mijn hulp in voor het uitvoeren van een bijzondere opdracht ... Fantasia II De speurtocht naar het geluk - Geronimo ... ... . Ik moet van haar op zoek gaan naar het Hart van Geluk, samen met de regenboogdraak en de nieuwe leden van de FANTASIA CLUB. Fantasia II, Speurtocht naar het Geluk - Geronimo Stilton Na het succes van Fantasia kon deel II natuurlijk niet uitblijven. Florina, de feeënkoningin, roept opnieuw de hulp van Geronimo in. Hij moet van haar op zoek gaan naar het Hart van Geluk. Fantasia (werktitel: The Concert Feature) is een animatiefil ... Fantasia (film) - Wikipedia ... . Hij moet van haar op zoek gaan naar het Hart van Geluk. Fantasia (werktitel: The Concert Feature) is een animatiefilm uit 1940 van Walt Disney Productions.Het is de derde lange tekenfilm van Disney en een experimentele animatiefilm. Gevisualiseerde animatie wordt op maat van klassieke muziek gepresenteerd. Voor ieder onderdeel is er een inleidende...

INFORMATIE

AUTEUR
Geronimo Stilton
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Fantasia II.pdf

OMSCHRIJVING

In FANTASIA II roept Florina de Fleur, de feeënkoningin, opnieuw mijn hulp in voor het uitvoeren van een bijzondere opdracht. Ik moet van haar op zoek gaan naar het Hart van Geluk, samen met de regenboogdraak en de nieuwe leden van de FANTASIA CLUB. Onderweg beleven we ijzingwekkende avonturen. Bij de orken (dat zijn trollen, die net zo groot zijn als reuzen) weet ik maar net op tijd mijn vege lijf te redden en de gemene heks Strega is ook weer van de partij. We beklimmen de Stracciatellaberg en bezoeken er de schatkamer van Koningin Koot Doortje, die heerlijk ruikt naar chocola! Ook jij kunt het ruiken in mijn boek! Ik moet schaken met Koning Pretletter en er achter zien te komen waarom prinses Candide nooit praat. Om nog maar te zwijgen van de vleermuizen die ons achterna zitten, de honger die we lijden in Glitterland en de wonderbaarlijke redding door Eliseo, de eenhoorn. Onderweg vinden we trouwens ook overal kristallen sleutels, waarvan we niet weten waar ze voor zijn. Raar! Achterin FANTASIA II vind je allerlei spelletjes en heerlijke recepten. Kortom, ook dit boek mag je niet missen!

Wil je het boek lezen?Fantasia II in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geronimo Stilton. Lezen Fantasia II Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN