De Moestuin van Mme Zsazsa

De Moestuin van Mme Zsazsa - Kim Leysen | Tiliboo-afrobeat.com

...stuin van Mme Zsazsa (Hardcover). D/2014/0034/005Slim tuinieren, ongecompliceerd koken, tijd overhouden om in de zon te zitten tussen de ... De Moestuin van Mme Zsazsa - Kim Leysen;;Dorien Knockaert ... ... ... Een van mijn favoriete bloggers, Mme Zsazsa, vertelt via haar blog over haar tuin, kinderen, naaiprojecten en culinaire avonturen. En ze schrijft ook boeken. Eerder verschenen van haar hand de boeken "Allemaal Rokjes" en "Groeten uit Transitie" en nu is er een nieuw boek van haar hand. Over tuinieren, moestuinieren om precies te zijn, geschreven samen met Dorien Kockaert. De Moestuin van Mme Zsazsa | ISBN 978902232894 ... Een kookboek aanrader: De Moestuin van Mme Zsazsa ... . Over tuinieren, moestuinieren om precies te zijn, geschreven samen met Dorien Kockaert. De Moestuin van Mme Zsazsa | ISBN 9789022328941 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Moestuin van Mme Zsazsa een jaar zaaien, koken en proeven K...

INFORMATIE

AUTEUR
Kim Leysen
DIMENSIE
6,4 MB
BESTANDSNAAM
De Moestuin van Mme Zsazsa.pdf

OMSCHRIJVING

D/2014/0034/005Slim tuinieren, ongecompliceerd koken, tijd overhouden om in de zon te zitten tussen de courgettes en de kolen: dat is de filosofie in de Moestuin van Mme Zsazsa. Welkom.Het begon met een stuk grond, waar Kim Leysen een woonwagen neerzette en een moestuin aanlegde. Terwijl ze zaaigoed bestelde –krulkolen, kerstomaten, flespompoenen- moest ze aan iemand denken. Iemand die zou koken met de oogst. Dorien Knockaert. Elke week die volgde, kwamen Kim, Dorien en fotografe Els Menten samen in de tuin. Om te wroeten en te koken, te kijken en te proeven. Al wat hen beviel, vond zijn weg naar dit boek.•volledige handleiding ecologisch moestuinieren•de basis voor beginners, het grondigere werk voor ervaren tuiniers•75 groentenrecepten•kooktips waarmee je een leven lang voort kuntKim Leysen is de vrouw achter de blog Mme Zsazsa. In 2012 schreef ze Allemaal rokjes. Van dat naaiboek gingen intussen meer dan 60.000 exemplaren over de toonbank en het werd vertaald in het Duits en het Deens.Dorien Knockaert is reporter en culinair redactrice bij De Standaard. Voor haar debuut Goed eten (2012) ontrafelde ze het verhaal achter haar dagelijkse kost en zocht ze naar een eerlijker, gezonder alternatief. Hoezeer dat kan smaken, valt te lezen van haar receptenblog jongesla.com.Beide auteurs werkten mee aan het boek Groeten uit Transitië. Duurzame ideeën voor het dagelijkse leven, en aan het creatieve tv-programma Plan B.

Wil je het boek lezen?De Moestuin van Mme Zsazsa in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kim Leysen. Lezen De Moestuin van Mme Zsazsa Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN