Middelgroot puzzelwoordenboek

Middelgroot puzzelwoordenboek - Verschuyl | Tiliboo-afrobeat.com

...woordenboek Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters ... MIDDELGROOT PUZZELWOORDENBOEK van VBK MEDIA - The Read Shop ... . Zoek. 2 puzzelwoorden gevonden voor `MIDDELGROOT` 6 letters. MEDIUM; 7 letters. MEDIAAN Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr. Verschuyl Puzzelwoordenboek. Puzzelhulp Staat je antwoord er niet bij of heb je een ... Met dit puzzelwoordenboek haalt u nog meer plezier uit uw hobby! Het Van Dale Dr. Verschuyl Middelgroot puzzelwoordenboek is bedoeld voor de gevorderde puzzelaar en bevat een schat aan informatie. Ten opzichte van eerdere titels uit de Van Dale Dr. Verschuyl Puzzelbibliotheek is ... Middelgroot puzzelwoordenboek - Verschuyl. Zoekeenboek.nl ... . Ten opzichte van eerdere titels uit de Van Dale Dr. Verschuyl Puzzelbibliotheek is deze uitgave sterk uitgebreid met woorden die u tegenkomt in de nieuwste puzzels. Puzzelwoordenboek Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters. Zoek. 2 puzzelwoorden gevonden voor `Middelgroot` 6 le...

INFORMATIE

AUTEUR
Verschuyl
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Middelgroot puzzelwoordenboek.pdf

OMSCHRIJVING

De meeste puzzelwoorden in één boek, voor de gevorderde puzzelaar.Breinkrakers oplossen? Dit is hét hulpmiddel!Het Van Dale Dr. Verschuyl Middelgroot puzzelwoordenboek bevat de meeste puzzelwoorden in één boek - een absolute must voor iedere puzzelaar en liefhebber van filippines, kruiswoordraadsels, doorlopers, kennispuzzelsen cryptogrammen!Bent u een van de meer dan tien miljoen Nederlanders en Vlamingen die regelmatig puzzelen? In de krant, een tijdschrift, of in puzzelboekjes? Met dit puzzelwoordenboek haalt u nog meer plezier uit uw hobby!Het Van Dale Dr. Verschuyl Middelgroot puzzelwoordenboek is bedoeld voor de gevorderde puzzelaar en bevat een schat aan informatie. Ten opzichte van eerdere titels uit de Van Dale Dr. Verschuyl Puzzelbibliotheek is deze uitgave sterk uitgebreid met woorden die u tegenkomt in de nieuwste puzzels. Met name op het gebied van sport en showbusiness is veel toegevoegd. Hier wordt immers steeds meer naar gevraagd in puzzels. In deze vernieuwde uitgave kunt u daarom bijvoorbeeld voetballers en tennissers vinden, maar ook Oscarwinnaressen en rockbands.Compleet* Tienduizenden puzzeloplossingen* Rubrieken voor sneller vinden. Zoals bloemen en planten, zoogdieren, muziekinstrumenten, acteurs, popzangers, voetballers, televisiepresentatrices, jongensnamen, meisjesnamen en nog veel meer...Actueel* Geheel geactualiseerd, met woorden en omschrijvingen waarmee de nieuwste puzzels opgelost kunnen wordenHandig* Heldere lay-out* Rubrieken in kaders* Snelvindsysteem om de oplossing snel en makkelijk te vindenDr. Verschuyl is de onbetwiste autoriteit in de puzzelwereld. In de Van Dale Dr. Verschuyl Puzzelbibliotheek verkrijgbaar:* Groot puzzelwoordenboek (grootste puzzelnaslagwerk)* Middelgroot puzzelwoordenboek (voor de gevorderde puzzelaar)* Puzzelwoordenpocket (handig voor onderweg)

Wil je het boek lezen?Middelgroot puzzelwoordenboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Verschuyl. Lezen Middelgroot puzzelwoordenboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN