Handboek voor elke mentor

Handboek voor elke mentor - Maya Bakker-De Jong | Tiliboo-afrobeat.com

... voor elke mentor. Vanaf 2005 zijn er al meer dan 30 ... PDF HANDBOEK VOOR DE MENTOR - Navigators ... .000 exemplaren van Handboek Voor elke mentor verkocht. De auteurs hebben in 2014 hard... Het handboek 'Voor elke mentor' is geschreven vanuit een contextuele visie. Mentoren kunnen in het boek lezen hoe ze effectief in balans kunnen komen met hun leerlingen, met ouders, met collega's en ook met zichzelf. Het boek gaat uitgebreid in op diverse gesprekstechnieken. Welkom op voorelkementor.nl. De website waar elke ... Handboek voor elke mentor - Maya Bakker-De Jong ... ... . Welkom op voorelkementor.nl. De website waar elke mentor een antwoord vindt op alle vragen over leerlingbegeleiding. 'Handboek voor elke mentor' door Maya Bakker-de Jong, Ivo Mijland - Onze prijs: €29,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Koop Handboek voor elke mentor van Bakker-De Jong, M. Mijland,...

INFORMATIE

AUTEUR
Maya Bakker-De Jong
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Handboek voor elke mentor.pdf

OMSCHRIJVING

Vanaf 2005 zijn er al meer dan 30.000 exemplaren van Handboek Voor elke mentor verkocht. De auteurs hebben in 2014 hard gewerkt aan het updaten van dit zeer gewaardeerde boek. Vanaf de veertiende, herziene druk van het handboek Voor elke mentor heb je een boek in handen dat is aangepast aan de laatste ontwikkelingen. Passend Onderwijs, social media, hoogsensitieve leerlingen, KIVA en de nieuwste inzichten op het gebied van mentoraat krijgen vanaf deze druk uitgebreid aandacht.Wat niet veranderd is, is dat dit boek een praktische kijk geeft op de rol van de mentor, de spil in de begeleiding. Meer en meer realiseren scholen zich dat het voor leerlingen belangrijk is om een laagdrempelige functionaris aan een kleine groep (mentorklas) te koppelen. Deze mentoren begeleiden leerlingen op het gebied van studievoortgang, veiligheid, sociaal-emotionele ontwikkeling en plezier op school. Merkwaardig genoeg bestaat er voor het 'vak' mentor geen opleiding. Het is alsof je het vanzelf weet en doet. Zonder gerichte scholing en/of oefening staan er zo ieder jaar duizenden mentoren voor een uitermate belangrijke taak in de school.Dit handboek is een mooi basisboek, waarmee mentoren kennis en inzicht kunnen verwerven in de drie belangrijkste deelaspecten van het mentoraat: het begeleiden van de groep, het voeren van gesprekken en het bespreken van leerlingen met collega’s en ouders. Dit handboek geeft de mentor praktische handvatten voor eenvoudige en complexe vraagstukken. Daarmee is het een boek vol kennis en vaardigheden voor elke mentor in het voortgezet onderwijs in Nederland. Een boek dat zijn weg al gevonden heeft in het VO maar het deze herziene versie opnieuw een inspiratiebron zal zijn voor mentoren.We hopen opnieuw veel mentoren enthousiast te maken en te houden voor dit belangrijke vak. De auteurs van dit boek, Maya Bakker en Ivo Mijland, hebben er met al hun ervaring voor gezorgd dat het handboek weer helemaal up-to-date is.

Wil je het boek lezen?Handboek voor elke mentor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maya Bakker-De Jong. Lezen Handboek voor elke mentor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN