Futureproof

Futureproof - Mike Hoogveld | Tiliboo-afrobeat.com

...of Group wil zich de komende jaren versterken en heeft de ambitie om het aantal members tenminste te verdubbelen ... Real Estate Futureproof ... . Dat doen we op basis van een buy & build strategie. Daar wordt iedereen beter van. FutureProof je school met 2 lespakketten die voldoen aan de nieuwe eindtermen en die actief inzetten op de vaardigheden van de toekomst. Met online oefeningen, lesvoorbereidingen en instapklaar lesmateriaal waar je een schooljaar lang mee aan de slag kan. Van 30 juni tot 2 juli vindt Real Estate Futureproof, de grootste en meest innovatieve online vastgoedbeurs va ... Future proof - Wikipedia ... . Van 30 juni tot 2 juli vindt Real Estate Futureproof, de grootste en meest innovatieve online vastgoedbeurs van Nederland, plaats. Hier komen besluitvormers bijeen om kennis te delen, inzicht te verkrijgen in nieuwe trends en commerciële relaties op te bouwen. Futureproof group gebruikt cookies om...

INFORMATIE

AUTEUR
Mike Hoogveld
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Futureproof.pdf

OMSCHRIJVING

Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is datalleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesprokendat weermannen mogen doen alsof. De toekomst houdt ons ondertussen aardig bezig, we denken er drie keer zo veel over na als over het verleden. Gek dus eigenlijk dat we op school wel geschiedenis maar geen toekomst als vak hebben. Want er is nogal watgaande: we leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk. Logisch dus datje je weleens afvraagt wat op de langere termijn nog de toegevoegde waarde is van jouzelf of jouw organisatie.Dit boek gaat daarom in op de vraag hoe je relevant kunt blijven. Het doel is om jou praktische hulpmiddelen aan te reiken waarmee je concreet aan de slag kunt gaan om te zorgen dat jij en jouw organisatie er in de toekomst nog toe doen. En dat je daar ook nog eens plezier aan beleeft. Kortom, het gaat over toekomstbestendig worden. En dat proces is nooit af. Het is een permanente zoektocht waarbij je jezelf soms opnieuw uit moet vinden en dingen zult ontdekken.Want de beste manier om je toekomst te voorspellen, is om deze zelf te creëren.Dr. Mike Hoogveld is een veelgevraagd spreker en gastdocent op het gebied van toekomstbestendigheid.Naast zijn werk als adviseur bij het mede door hem opgerichte bureau nlmtd, verricht hij aan Nyenrode wetenschappelijk onderzoek naar succesfactoren van toekomstbestendige organisaties. Ook is hij auteur van diverse bestsellers: zijn recente boeken (Agile managen; Denk als een startup) bereikten de nummer 1 en 2 positie van bestverkochtemanagementboek en werden genomineerd voor Managementboek van het Jaar, OOA Boek van het Jaar en de PIM Literatuurprijs.

Wil je het boek lezen?Futureproof in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mike Hoogveld. Lezen Futureproof Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN