Eigen Kracht

Eigen Kracht - Hans Wassink | Tiliboo-afrobeat.com

...Kracht gaat over zelf de regie houden. Ook als het tegenzit en mensen te maken krijgen met hulpverlening ... Eigen Kracht Centrale - YouTube ... . Over een plan met oplossingen maken, met mensen die belangrijk voor je zijn. Over meedenken. En over samenwerken om het plan uit te voeren. De Eigen Kracht-conferentie heeft als doel burgers zeggenschap en regie laten houden over hun eigen leven. Het is een activerings- en besluitvormingsinstrument, waarbij burgers samen met deelnemers uit hun eigen omgeving plannen bedenken om problemen op te lossen. Er bestaan verschillende varianten: voor individuen en families, voor herstel na een incident of misdr ... Vrijwilligerscentrale Deventer: Eigen Kracht Vrouwen ... . Er bestaan verschillende varianten: voor individuen en families, voor herstel na een incident of misdrijf, voor een wijk of buurt ... Eigen Kracht Centrale is een burgerinitiatief waarbij kansvragende burgers hun zorgen delen, vrienden vragen om met hen mee te denken. Kansbiedende burgers maken het mogelijk dat die vraag wordt gesteld ... Eigen Kracht geeft inf...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Wassink
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Eigen Kracht.pdf

OMSCHRIJVING

Er zijn veel manieren om op je streefgewicht te komen, strakker in je vel te zitten, gespierder te worden en je energieker te voelen. Wat vaak vergeten of onderschat wordt, is dat dit juist heel goed mogelijk is door middel van krachttraining. Het is dé manier om af te vallen, in vorm te komen en fit te blijven. Het levert je vetvrije spier- massa op, waardoor je in rust meer calorieën verbrandt en meer energie hebt om een actief leven te leiden.Eigen Kracht is niet alleen een pleidooi voor krachttraining, maar rekent ook af met diverse mythes en wil sporters bewust maken van hun eigen mogelijkheden. Het doel van Eigen Kracht is simpel: de sporter helpen zijn persoonlijke fitnessdoelen te bereiken op een efficiënte en gezonde manier. Zonder gebruik van dopingmiddelen, vage supplementen of rare diëten. Maar wel met humor en de nodige relativering. Want de fysieke lat wordt in fitness soms wel erg hoog gelegd. "Hulpmiddelen' zoals pillen en poeders komen dan al snel in het vizier. Hulpmiddelen die lijf en leven meer schade bezorgen dan voordeel opleveren.Het is ook niet nodig om "alles uit de kast te trekken'. Je kunt op eigen kracht veel bereiken, gewoon met behulp van een goed trainingsprogramma, een verstandig voedingsbeleid, een beetje inzet en plezier. Niet met fitness als een "way of life', maar gewoon als gezond onderdeel van een leven dat verder kijkt dan het leven in de sportschool of het fitnesscentrum.Met Eigen Kracht heb je alles in huis om slanker-strakker-sterker-fitter te worden.Eigen Kracht maakt onderdeel uit van de website www.eigenkracht.nl en de Supplementen- wijzer App, die samen de campagne Eigen Kracht vormen van de Dopingautoriteit.

Wil je het boek lezen?Eigen Kracht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Wassink. Lezen Eigen Kracht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN