De zeven wetten van de liefde

De zeven wetten van de liefde - Corine Koole | Tiliboo-afrobeat.com

...en wetten van de liefde is een zoektocht die leidt tot een meeslepend en vaak ontroerend en persoonlijk relaas met anekdotes, interviewfragmenten, ontmoetingen, personal history, essays en aangrijpende verhalen die vrijwel ongemerkt in elkaar overlopen tot een impressionistisch portret van de liefde, zoals deze in Nederland in deze vorm nog niet bestond ... De zeven wetten van de liefde - Boekhandel Van Atten Pijnacker ... . De zeven wetten van de liefde is een zoektocht die leidt tot een meeslepend en vaak ontroerend en persoonlijk relaas met anekdotes, interviewfragmenten, ontmoetingen, personal history, essays en aangrijpende verhalen die vrijwel ongemerkt in elkaar overlopen tot een impressionistisch portret van de liefde, zoals deze in Nederland in deze vorm nog niet bestond. In haar zojuist verschenen boek De zeven wetten van de liefde deelt Corine Koole haar diepgaande kennis over de liefde, die ze opdeed middels haar langlopende rubrieken 'Lust en Liefde' in Volkskrant Magazine en De Morgen en 'Verlaten Vrouw' in LINDA. Gisteravond ... bol.com | De zeven wetten van de liefde (ebook), Corine ... ... . In haar zojuist verschenen boek De zeven wetten van de liefde deelt Corine Koole haar diepgaande kennis over de liefde, die ze opdeed middels haar langlopende rubrieken 'Lust en Liefde' in Volkskrant Magazine en De Morgen en 'Verlaten Vrouw' in LINDA. Gisteravond...

INFORMATIE

AUTEUR
Corine Koole
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De zeven wetten van de liefde.pdf

OMSCHRIJVING

Corine Koole maakte de afgelopen jaren meer dan duizend interviews, reportages en verhalen voor kranten en tijdschriften over de liefde. Befaamd zijn haar rubrieken 'Lust & Liefde' in Volkskrant Magazine en De Morgen en 'Verlaten Vrouw' in LINDA. Voor De zeven wetten van de liefde onderzocht ze de zeven thema's die keer op keer terugkomen als constanten in alle verhalen: verliefdheid, verlangen, seks, grote liefde, eeuwige liefde, pijn en trouw.Voor de eerste keer deelt Corine Koole haar unieke kennis over de liefde, beschrijft de schoonheid ervan, maar ook de jaloezie, pijn en het gemis, en werpt daarmee een nieuw licht op de liefde. Welke drie fasen kent verliefdheid? Wat zijn de kenmerken van een grote liefde en over welke eigenschappen moet je beschikken om jouw liefde in stand te kunnen houden? Wat hou je over als je alle franje weghaalt, wat is de onmisbare kern van alle liefde? En aan welke voorwaarden voldoet goede seks?De zeven wetten van de liefde is een zoektocht die leidt tot een meeslepend en vaak ontroerend en persoonlijk relaas met anekdotes, interviewfragmenten, ontmoetingen, personal history, essays en aangrijpende verhalen die vrijwel ongemerkt in elkaar overlopen tot een impressionistisch portret van de liefde, zoals deze in Nederland in deze vorm nog niet bestond.

Wil je het boek lezen?De zeven wetten van de liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Corine Koole. Lezen De zeven wetten van de liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN