Arduino voor dummies

Arduino voor dummies - John Nussey | Tiliboo-afrobeat.com

...o voor dummies 1e druk is een boek van John Nussey uitgegeven bij Voor Dummies ... Arduino for Dummies - hackerstore.nl ... . ISBN 9789045351865 Of je nu kunstenaar, designer, programmeur of hobbyist bent, met Arduino is iedereen in staat om met elektronica te spelen. Arduino voor dummies, wat betekent dit juist? Wel, hier proberen wij diegene te helpen die de mogelijkheden van de Arduino willen verkennen, maar niet weten waar te beginnen. Arduino is één van de "talen" om te kunnen programmeren. Oorspronkelijk was Arduino gemaakt voor educatieve doeleinden, de community ... Arduino voor Dummies door John Nussey (Boek ... ... . Oorspronkelijk was Arduino gemaakt voor educatieve doeleinden, de community is echter uit zijn voegen gebarsten! voor de pluskant te gebruiken en zwart voor de minkant te gebruiken. Ze kunnen apkot gaan maar gelukkig zijn dit enorm goedkope componentjes. Afbeelding 2: Jumper wires 1.2.3 Batterijen Een 9 oltV batterij ank gebruikt worden als voeding voor de arduino. De geso...

INFORMATIE

AUTEUR
John Nussey
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Arduino voor dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Arduino voor dummies 1e druk is een boek van John Nussey uitgegeven bij Voor Dummies. ISBN 9789045351865 Of je nu kunstenaar, designer, programmeur of hobbyist bent, met Arduino is iedereen in staat om met elektronica te spelen. In 'Arduino voor Dummies' lees je alles wat je nodig hebt om succesvol aan het Arduino-project van je keuze te kunnen werken. Zo is er aandacht voor het bouwen van eenvoudige prototypen met behulp van breadboards en andere componenten die de verbinding vormen tussen Arduino en de fysieke wereld. Ook maak je kennis met diverse zogenoemde shields, kant-en-klare printjes die de functionaliteit van Arduino enorm kunnen uitbreiden.John Nussey is een fervent promotor van Arduino als ontwikkelplatform en heeft talloze mensen lesgegeven in de kunst van het ontwerpen van interactieve systemen en prototyping.

Wil je het boek lezen?Arduino voor dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Nussey. Lezen Arduino voor dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN