Opgavegericht teamleren

Opgavegericht teamleren - Bob Houtkamp | Tiliboo-afrobeat.com

...ericht teamleren zou je kunnen lezen als een soort case history bij het hoofdstuk over teamleren in Ruijters' vorige boek ... Opgavegericht teamleren - ManagementSite ... . Je zou het ook kunnen zien als een volgende stap in haar zoektocht naar het leren van professionals in een tijd waarin vraagstukken te complex geworden zijn voor de zelfstandig opererende expert. Opgavegericht teamleren Op 13 november 2019 is het nieuwe boek verschenen dat Manon samen met Bob Houtkamp en Cees Anton de Vries heeft geschreven: Opgavegericht teamleren. Een boek en thema dat aansluit op actuele ontwikkelingen in en tussen (in het bijzonder publieke) organisaties die stee ... PDF Om opgaveteams succesvol te laten zijn, Bob Houtkamp ... ... . Een boek en thema dat aansluit op actuele ontwikkelingen in en tussen (in het bijzonder publieke) organisaties die steeds meer opgavegericht gaan werken. Opgavegericht teamleren van Bob Houtkamp, Manon Ruijters, Cees Anton de Vries, 9789462763500 voor € 29,50 bij Businezz. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Op 13 november 2019 is het boek Opgavegericht ...

INFORMATIE

AUTEUR
Bob Houtkamp
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Opgavegericht teamleren.pdf

OMSCHRIJVING

Ons werk is aardig in beweging. Vragen staan niet meer op zichzelf. Ze verstrengelen zich aan alle kanten met andere ontwikkelingen en andere belangen, en zijn in zichzelf ook dynamischer, complexer, minder voorspelbaar. Steeds vaker is er een noodzaak om samen te werken over de grenzen van disciplines, organisaties en gebieden heen. Dat brengt nieuwe vragen met zich mee:• Hoe zorg je nu dat je je eigen ei kwijt kunt in een groep collega's met dezelfde behoefte, maar een ander ei?• Hoe zien "opdrachten' eruit als ze niet meer SMART gemaakt kunnen worden?• Hoe pak je als team iets aan als je geen houvast hebt?• Hoe ga je om met een opdrachtgever in dit nieuwe samenspel?• Is er een andere keuze dan heel hard rennen en wachten tot je je neus stoot?• Hoe zorg je dat leren en realiseren in balans zijn?Dit zijn slechts een paar van de vragen die ons boeien en waarmee wij aan deslag zijn gegaan. Ze draaien rondom "opgaven', die een groter goed dienen encontextspecifiek zijn, emergent en transdisciplinair. Ze zijn een uitnodiging omzelf en samen vorm te geven en jezelf in te brengen. Het zijn de opgaven en demanier om deze lerend te realiseren die centraal staan in dit boek.

Wil je het boek lezen?Opgavegericht teamleren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bob Houtkamp. Lezen Opgavegericht teamleren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN