Marketingfacts - Marketingfacts Jaarboek 2019-2020

Marketingfacts - Marketingfacts Jaarboek 2019-2020 - Jeroen Mirck | Tiliboo-afrobeat.com

...l up to date. Met het Marketingfacts Jaarboek ben je in één keer bij als het gaat om relevante statistieken, trends en best practices ... Vind marketingfacts jaarboek op Marktplaats - juni 2020 ... . Met de input van experts is het Jaarboek een niet te missen naslagwerk voor marketingprofessionals, -geïnteresseerden en -studenten. Marketingfacts - Marketingfacts Jaarboek 2019-2020 (Paperback). Met het Marketingfacts Jaarboek ben je in één keer bij als het gaat omrelevante trends,... De nieuwste editie van het Marketingfacts Jaarboek verschijnt op 23 mei. Verzekerd zijn van een exemplaar? Bestel het Marketingfact ... bol.com | Marketingfacts 13 - Marketingfacts Jaarboek 2018 ... ... ... De nieuwste editie van het Marketingfacts Jaarboek verschijnt op 23 mei. Verzekerd zijn van een exemplaar? Bestel het Marketingfacts Jaarboek 2019-2020 nu alvast, zodat je het eind mei direct in huis hebt. Met het Marketingfacts Jaarboek ben je in één keer bij als het gaat om relevante trends, cijfers en best practices op het gebied van marketing. Marketingfacts Jaarboek 2020-2021. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen Mirck
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Marketingfacts - Marketingfacts Jaarboek 2019-2020.pdf

OMSCHRIJVING

Met het Marketingfacts Jaarboek ben je in één keer bij als het gaat omrelevante trends, cijfers en best practices op het gebied van marketing. Alsvakblog is Marketingfacts.nl een dagelijks geraadpleegde informatiebronvoor marketeers, digitale professionals, ondernemers en studenten. Metdit jaarlijkse handboek, samengesteld door de redactie, gaan we nogverder de diepte in.We verkennen alle actuele onderwerpen in (online) marketing, beschrevendoor experts uit het vak zoals Ronald Voorn, Roel Stavorinus, DannyOosterveer en Beate van Dongen Crombags. Uitvoerig gaan zij in opessentiële thema's als marketingstrategie, advertising, customer service encontentmarketing. Dit jaar besteden we speciale aandacht aan purpose,privacy, martech en e-commerce.

Wil je het boek lezen?Marketingfacts - Marketingfacts Jaarboek 2019-2020 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen Mirck. Lezen Marketingfacts - Marketingfacts Jaarboek 2019-2020 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN