Klaar om te wenden

Klaar om te wenden - Paul de Ruijter | Tiliboo-afrobeat.com

...m te wenden' is bedoeld voor iedereen die in samenwerking met anderen de toekomst op de agenda wil zetten, breder wil kijken dan alleen naar winst en verder dan de korte termijn ... klaar om te wenden - Vertaling Nederlands-Duits ... . Paul de Ruijter beschrijft in praktische termen de acht vragen waarover we continu in gesprek moeten blijven om in een dynamische en onzekere wereld een toekomstvaste strategie te kunnen voeren. Klaar om te wenden (Hardcover). Klaar om te wenden 1e druk is een boek van Paul de Ruijter uitgegeven bij Scriptum. ISBN 9789055947126 Strategen zijn... Klaar om te Wenden helpt vinden wat jij wil. We werken ... Klaar om te wenden door Paul de Ruijter (Boek ... ... . Klaar om te wenden 1e druk is een boek van Paul de Ruijter uitgegeven bij Scriptum. ISBN 9789055947126 Strategen zijn... Klaar om te Wenden helpt vinden wat jij wil. We werken met jou alleen, of met de groep of organisatie waarin je functioneert. Wij herkennen signalen en helpen je ont-dekken. We helpen we jou én jullie naar het moment waarop je klaar bent om te veranderen. Onze werkwijz...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul de Ruijter
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Klaar om te wenden.pdf

OMSCHRIJVING

Strategen zijn nodig. De wereld om ons heen verandert continu. Er is onzekerheid over de toekomst en er is behoefte aan visie. Wat brengt de toekomst? Waar gaan we heen? Wat is ons succesverhaal?Dit handboek is bedoeld voor iedereen die in samenwerking met anderen de toekomst op de agenda wil zetten, breder wil kijken dan alleen naar winst en verder dan de korte termijn. Het beschrijft in praktische termen over welke acht vragen we continu in gesprek moeten blijven om een toekomstvaste strategie te kunnen voeren in een dynamische en onzekere wereld.Waarom kwam Shell sterker uit de eerste oliecrisis en hoe bereidde de Rabobank zich al in 2004 voor op de kredietcrisis? Hoe zetten multinationals de toekomst naar hun hand en hoe bereidt onze krijgsmacht zich voor op de volgende oorlog? Voor elke (toekomstige) strateeg geeft dit boek de hulpmiddelen in handen om zijn of haar organisatie klaar te maken om te wenden.

Wil je het boek lezen?Klaar om te wenden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul de Ruijter. Lezen Klaar om te wenden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN