Handboek betekenisvol ondernemen

Handboek betekenisvol ondernemen - Kees Klomp | Tiliboo-afrobeat.com

...k betekenisvol ondernemen is geschreven door Kees Klomp, samen met internetondernemer Stefan Wobben en copywriter Jesse Kleijer ... Handboek betekenisvol ondernemen | Kees Klomp ... ... . De ondertitel vat de inhoud prachtig samen: 'Het gat in de maatschappij'. Het boek zet aan tot verder kijken dan het gat in de markt. Handboek betekenisvol ondernemen (Paperback). Maatschappelijke toegevoegde waarde is de belangrijkste pilaar onder florerende bedrijven. Duurzaamheid en... Handboek betekenisvol ondernemen. Maatschappelijke toegevoegde waarde is de belangrijkste pilaar onder florerende bedrijven ... Handboek Ondernemen 2020 - Belastingdienst ... ... Handboek betekenisvol ondernemen. Maatschappelijke toegevoegde waarde is de belangrijkste pilaar onder florerende bedrijven. Duurzaamheid en MVO zijn... Downloaden. Handboek Ondernemen 2020 (pdf - 6377kB); Lees voor: Handboek Ondernemen 2020 (het pdf-bestand verschijnt in een nieuw venster); Het PDF-b...

INFORMATIE

AUTEUR
Kees Klomp
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Handboek betekenisvol ondernemen.pdf

OMSCHRIJVING

Maatschappelijke toegevoegde waarde is de belangrijkste pilaar onder florerende bedrijven. Duurzaamheid en MVO zijn daarvan slechts het begin. We hebben het hier over wérkelijke, aantoonbare waarde, voor het leven van klanten, medewerkers en andere betrokkenen _ kortom, voor de maatschappij in brede zin. Welkom in de betekeniseconomie! Kees Klomp, Stefan Wobben en Jesse Kleijer schreven een handleiding om te ondernemen in de betekeniseconomie. De methode bestaat uit vijf fasen die samen een concrete actielijst vormen voor het bouwen van een betekenisvolle bedrijfsvoering. Hun aanpak begint bij de beweegredenen van de ondernemer als mens, en voert via de binnenkant van het bedrijf, het merk en de marketingactiviteiten naar een positieve impact op de maatschappij, wat op zijn beurt weer lucratief is voor de onderneming.

Wil je het boek lezen?Handboek betekenisvol ondernemen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees Klomp. Lezen Handboek betekenisvol ondernemen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN