Dit is een meezinger

Dit is een meezinger - Brigitte Kaandorp | Tiliboo-afrobeat.com

...een meezinger Om mee mee te zingen Dit is een meezinger Zingt allemaal mee Dit is een meezinger Van holadié En als iedereen meezingt Zingt er niemand niet mee Men zingt op de fiets Aan het strand of in bad Op het platteland maar ook wel in de stad Vier weverken zouden ter botermarkt gaan Hier komt het refrein van ons liedje weer aan Dit is een meezinger Om mee mee te zingen Dit is een ... Hier, de 25 populairste meezingers voor in de auto ... ... ... Dit is een meezinger (Hardcover). Het gaat niet altijd goed met mij, vaak zelfs ronduit slechtMeestal ben ik met mezelf en alles in gevechtToch denk ik... Dit is een meezinger, lees- en liedboek. Haar fans en alle zangkoren die graag goede sier willen maken met Brigitte's onvolprezen liederenschat zaten er al jaren op de wachten: een boek met haar wereldberoe ... Dit is een meezinger - Brigitte Kaandorp. Zoekeenboek.nl ... . Het gaat niet altijd goed met mij, vaak zelfs ronduit slechtMeestal ben ik met mezelf en alles in gevechtToch denk ik... Dit is een meezinger, lees- en liedboek. Haar fans en alle zangkoren die graag goede sier willen maken met Brigitte's onvolprezen liederenschat zaten er al jaren op de wachten: een boek met haar wereldberoe...

INFORMATIE

AUTEUR
Brigitte Kaandorp
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Dit is een meezinger.pdf

OMSCHRIJVING

Het gaat niet altijd goed met mij, vaak zelfs ronduit slechtMeestal ben ik met mezelf en alles in gevechtToch denk ik vaak als ik weer boos mijn voordeurstoepje boenWel fijn dat ik het niet met Andries Knevel hoef te doenBrigitte Kaandorp trekt al meer dan 25 jaar volle zalen. Al haar shows zijn op de televisie te zien geweest. Nooit eerder publiceerde zij een boek...Nu is het zover: een prachtig gebonden boek met al haar beroemde liedteksten! Met (op veler verzoek) alle bladmuziek: iedereen kan op piano en ukelele meespelen- en zingen.Daarnaast schreef Brigitte bij elk lied een uitvoerig en vaak hilarisch verhaal over de ontstaansgeschiedenis, en bevat het boek talloze unieke documenten, waaronder haar afwijzing voor de Kleinkustacademie!In het seizoen 2012-2013 maakt Brigitte een speciale tournee met dit boek langs de bonbonnières: de mooiste theaters van Nederland.

Wil je het boek lezen?Dit is een meezinger in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Brigitte Kaandorp. Lezen Dit is een meezinger Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN