De Operapiraat

De Operapiraat - Jeroen Schipper | Tiliboo-afrobeat.com

...apiraat Een muzikaal doeboek met 25 nieuwe liedjes ... De Operapiraat. Een muzikaal doeboek met 25 nieuwe liedjes ... ... . Jeroen Schipper . ISBN 9789085600718 | 128 Pagina's | Hardcover | 1e druk 2020 Omschrijving. Dit muzikale doe-boek bevat vijfentwintig nieuwe liedjes en een schat aan muzikale spelletjes, weetjes, raadsels en puzzels ... De cd bij het gelijknamige muzikale doe-boek met 25 nieuwe liedjes van Jeroen Schipper. De operapiraat Schoolreis naar de maan Dierenalfabet Liedje over niks Fantasiesafari Pardon Bolle … De Operapiraat — Jeroen Schipper. Een swingend en interactief concert voor kindere ... De Operapiraat (CD) - Uitgeverij SWP ... . Een swingend en interactief concert voor kinderen vanaf 3 jaar en hun ouders! Bekende kinderliedjesschrijver Jeroen Schipper heeft een nieuw boek uitgebracht: De Operapiraat! Dit doe-boek staat boordevol vrolijke liedjes, raadsels, feitjes en puzzels. De l...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen Schipper
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Operapiraat.pdf

OMSCHRIJVING

Het openingslied van dit muzikale doeboek vertelt het verhaal van Carlos de operapiraat; de vissen, ja zelfs de haaien zingen met hem mee… En zo zijn er nog vierentwintig liedjes in afwisselende muziekstijlen over allerlei verschillende onderwerpen. Je komt van alles te weten over uiteenlopende muzikale thema's, zoals rock-' n-roll en het Groenteorkest. Bij de liedjes zijn spannende muzikale spelletjes, raadsels en puzzels bedacht. Leuk en uitdagend om, ook in de klas, mee aan de slag te gaan. De Operapiraat is een bonte verzameling van muzikaliteit, humor en educatie, waarbij het plezier in zingen voorop blijft staan.Kun je noten lezen en wil je de liedjes zelf spelen? Dat kan met de muzieknotaties achterin. Luisteren en meezingen met de opnames kan via Spotify, maar er is ook een losse cd verkrijgbaar.Jeroen Schipper is muziekleraar en inmiddels een bekende liedjesmaker. Hij schreef er al meer dan driehonderd. Met het lied Kijk eens wat ik kan uit deze bundel won hij de Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied van 2019.

Wil je het boek lezen?De Operapiraat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen Schipper. Lezen De Operapiraat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN