De biografie als medicijn

De biografie als medicijn - Susanne Kruys | Tiliboo-afrobeat.com

...rafie als medicijn WERKBOEK. Zelf aan de slag met de rode draad in je leven Verschijnt eind 2020 ... Bureau ISBN - De biografie als medicijn ... . Deze handleiding raakt door de kracht van de eenvoud. Zeer aan te bevelen ook omdat er geen woord teveel gebruikt is. In een kort tijdsbestek weet je wat je te doen staat. De biografie als medicijn (Paperback). Met medewerking vanTrudy Dehue, Carlo Leget, Machteld Huber, Dirk De Wachter, Wilma Boevink en Jim van OsAan de... Gerard Lohuis. De biografie als medicijn - Boekbespreking. Het levensverhaal vertelt wie je ... PDF De biografie als medicijn - managementboek.nl ... ... Gerard Lohuis. De biografie als medicijn - Boekbespreking. Het levensverhaal vertelt wie je bent. "De geschiedenis is essentieel voor onze identiteit" (Machteld Huber), "diagnosticeren biedt alleen de illusie van een wetenschappelijke verklaring" (Trudy Dehue), "binnen de palliatieve zorg is erkenning van de spirituele dimensie een feit (Carlo Leget)," "onze identiteit ontstaat ... 'Waar de meeste coachingsmethodieken aan de...

INFORMATIE

AUTEUR
Susanne Kruys
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De biografie als medicijn.pdf

OMSCHRIJVING

Met medewerking vanTrudy Dehue, Carlo Leget, Machteld Huber, Dirk De Wachter, Wilma Boevink en Jim van OsAan de hand van de levensverhalen van zes spraakmakende vernieuwers in de zorg laat de auteur zien hoe de biografie een bron van zingeving kan zijn. Het is een inspirerend boek voor iedere hulpverlener in de zorg, en iedereen die op zoek is naar persoonlijke ontwikkeling en naar de zin van het bestaan.

Wil je het boek lezen?De biografie als medicijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susanne Kruys. Lezen De biografie als medicijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN