Zwanger van een tweeling!

Zwanger van een tweeling! - Carley Roney | Tiliboo-afrobeat.com

...an een tweeling? Daar komt wat meer bij kijken dan bij een eenlingzwangerschap ... Zwanger van een tweeling? Dit zijn 6 geweldige voordelen ... . Lees hier waar je mee te maken krijgt als je 2 baby's verwacht. Een tweeling in je buik. Gemiddeld raken ongeveer 3 op de 100 vrouwen zwanger van een tweeling. Bij je eerste echo kan al gezien worden of je in verwachting bent van een tweeling. Soms kunnen ze het zelfs al vanaf de 6de week van de zwangerschap zien! Je hebt dus in principe altijd genoeg tijd om je voor te bereiden en misschien ook om alvast te gaan sparen. Een tweelingzwangerschap is al vanaf de zesde week op de echo te zien. Jij e ... Zwanger van een tweeling: de eerste verschijnselen | Mens ... ... . Een tweelingzwangerschap is al vanaf de zesde week op de echo te zien. Jij en je partner krijgen niet één, maar twee kindjes! Een tweeling is vaak een verrassing, en brengt naast blijdschap ook veel vragen met zich mee. Omdat zwanger zijn van een tweeling zo bijzonder is, is wat extra zorg belangrijk. Een twee-eiige tweeling bestaat in 50 %...

INFORMATIE

AUTEUR
Carley Roney
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Zwanger van een tweeling!.pdf

OMSCHRIJVING

Zwanger zijn is enorm spannend! Maar omdat er zoveel verandert, kan het ook best overweldigend zijn. En zeker als je een tweeling of een meerling verwacht! Maar geen nood, dit boek staat boordevol adviezen van experts en tips van andere moeders om je door je zwangerschap te begeleiden en je gerust te stellen. Je kunt week na week volgen hoe je baby's zich ontwikkelen, wat er in je lichaam gebeurt, wat je kunt verwachten van de bevalling, en nog veel meer. Het informeert je over alles zoals het is, eerlijk en zonder omwegen. Bovendien bevat dit boek handige todolijstjes en checklists zodat je zeker niets vergeet, maar ook handige schema's om de ontwikkeling van je baby's goed te kunnen volgen. Kortom, een musthave om de zwangerschap van een meerling te overleven!

Wil je het boek lezen?Zwanger van een tweeling! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carley Roney. Lezen Zwanger van een tweeling! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN