Mijn leven, mijn werk

Mijn leven, mijn werk - Bert Hellinger | Tiliboo-afrobeat.com

...even: 'Mijn werk is mijn levenslijn' Harolds medicijnen, veel positiviteit maar vooral zijn werk bij een callcenter hielpen hem uit zijn manische depressie ... Mijn biografie - André Rieu ... . keer gelezen. 590. Harold Koelemij (56, WAO) ontdekte na een burn-out dat hij manisch depressief is. ... Mijn leven, mijn werk (Paperback). Dit is het boek van Bert Hellinger dat je gelezen moet hebben. Zijn levensverhaal is boeiend maar de inzichten die... Mijn Leven: 'Mijn droom is een zelfstandige woning' Gertjan was een perfectionist en had veel last van dwanggedachten. Werken was lastig. Gelukkig zijn ... Andre Rieu, mijn werk mijn leven | BoekenPlatform.nl ... ... Mijn Leven: 'Mijn droom is een zelfstandige woning' Gertjan was een perfectionist en had veel last van dwanggedachten. Werken was lastig. Gelukkig zijn zijn angsten nu sterk verminderd en doet hij veel vrijwilligerswerk buiten in het groen. U bent hier: Home → Carrière → Zelfonderzoek → Carrièreswitch → Waarden: wat vind ik belangrijk in mijn...

INFORMATIE

AUTEUR
Bert Hellinger
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Mijn leven, mijn werk.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is het boek van Bert Hellinger dat je gelezen moet hebben. Zijn levensverhaal is boeiend maar de inzichten die hij heeft opgedaan door familieopstellingen zijn het grootste geschenk.Over het leven, geluk en innerlijke vredeBert Hellinger (1925-2019) was niet alleen een van de meest succesvolle, maar ook een van de meest gezichtsbepalende en controversiële persoonlijkheden in de ontwikkeling van systemisch werk. Ondanks zijn omvangrijke oeuvre en de aard van zijn werk, heeft hij nauwelijks gepubliceerd over zijn persoonlijke leven. In de laatste fase van zijn leven schreef Bert Hellinger samen met Hanne-Lore Heilmann zijn levensverhaal. Hij vertelt over zijn jaren als jongeman, als priester in Zuid-Afrika, als therapeut en hoe hij zijn methode van familieopstellingen ontwikkeld heeft. Daarbij geeft hij diepgaande inzichten in zijn ideeënwereld, zijn inzichten in wat families ziek maakt en voorkomt dat de individuele familieleden een vervult en gelukkig leven kunnen leiden. Dit boek is daarmee ook een gids voor een gelukkig leven waarin iedereen in liefde innerlijke vrede kan vinden.

Wil je het boek lezen?Mijn leven, mijn werk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert Hellinger. Lezen Mijn leven, mijn werk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN