Het gelaagde brein

Het gelaagde brein - Martin Appelo | Tiliboo-afrobeat.com

...aagde brein geeft antwoord op de vraag welke consequenties kennis over onze hersenen heeft voor het werken aan gedragsverandering ... Het gelaagde brein | Boek.be ... . Het boek biedt een stappenplan voor reflectie en discipline, waarmee je op nuchtere wijze de balans op kunt maken en vervolgens kunt besluiten om je gedrag al dan niet te veranderen. 'Het gelaagde brein' is primair bedoeld als zelfhulpboek. Daarnaast is het uitstekend te gebruiken door hulpverleners die kortdurend werken, per sessie weinig tijd hebben of eens een andere invulling aan de therapie willen geven. Wie het stappenplan gebruikt, gaat actief aan het werk om een solide persoonlijke relationeel evenwicht te bereiken. Het gelaag ... Het gelaagde brein. Reflectie en discipline bij het werken ... ... . Wie het stappenplan gebruikt, gaat actief aan het werk om een solide persoonlijke relationeel evenwicht te bereiken. Het gelaagde brein van Martin Appelo, 9789461053015 voor € 28,95 bij Boom Psychologie. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Het gelaagde bre...

INFORMATIE

AUTEUR
Martin Appelo
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het gelaagde brein.pdf

OMSCHRIJVING

Het gelaagde brein 1e druk is een boek van Martin Appelo uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789461053015 Waarom is het zo moeilijk om ongezonde gewoontes te veranderen?Waarom kampen zo veel mensen blijvend met psychische en relationele problemen? Het gelaagde brein geeft antwoord op de vraag welke consequenties kennis over onze hersenen heeft voor het werken aan gedragsverandering. Het boek biedt een stappenplan voor reflectie en discipline, waarmee je op nuchtere wijze de balans op kunt maken en vervolgens kunt besluiten om je gedrag al dan niet te veranderen.Het gelaagde brein is goed te gebruiken als zelfhulpboek. Daarnaast kunnen hulpverleners die van een nuchtere, korte en krachtige aanpak houden er heel goed mee uit de voeten. Martin Appelo is gezondheidszorgpsycholoog en gedragstherapeut. Hij werkt als docent, trainer, therapeuten supervisor bij Cure & Care Development, Het Behouden Huys en de Rijksuniversiteit Groningen.

Wil je het boek lezen?Het gelaagde brein in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin Appelo. Lezen Het gelaagde brein Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN