Hebreeuws leer je zo

Hebreeuws leer je zo - Piet van Midden | Tiliboo-afrobeat.com

...s leer je zo . Handboek bij een online cursus Bijbels Hebreeuws Wie voor het eerst een Hebreeuwse tekst ziet, denkt al gauw 'Dit is te moeilijk voor mij' ... Hebreeuws leer je zo - Piet van Midden - 9789089723598 ... ... . Maar dat is zomaar gezichtsbedrog. Hebreeuws is een heel toegankelijke taal. Wat je nodig hebt is iemand die je meeneemt in de bijzondere wereld van de bijbelse literatuur. De cursus is geschikt voor zelfstudie. Het werkboek dat bij de cursus wordt gebruikt is Hebreeuws leer je zo door Piet van Midden (2019 of latere druk), Hebreeuws leer je zo, Heeswijk: Berne, 2019 ISBN 978 90 8972 359 8 te bestellen bij de uitgeverij: Berne. Het gebruik van het online materiaal is gratis. U kunt zich ook per module inschrijven. Zojuist verschenen: 'Hebreeuws leer je zo' van Piet van Midden. ... Hebreeuws leer je zo | Midden, Piet van | 9789089723598 ... ... . Het gebruik van het online materiaal is gratis. U kunt zich ook per module inschrijven. Zojuist verschenen: 'Hebreeuws leer je zo' van Piet van Midden. Wie voor het eerst een Hebreeuwse tekst ziet, denkt al gauw: 'Dit is te moeilijk voor mij'. Maar dat is gezichtsbedrog. Hebreeuws is een heel toegankelijke taal. Wat je nodig hebt is iemand die je meeneemt in de bijzo...

INFORMATIE

AUTEUR
Piet van Midden
DIMENSIE
8,7 MB
BESTANDSNAAM
Hebreeuws leer je zo.pdf

OMSCHRIJVING

PIET VAN MIDDEN Hebreeuws leer je zo
. Handboek bij een online cursus Bijbels Hebreeuws Wie voor het eerst een Hebreeuwse tekst ziet, denkt al gauw 'Dit is te moeilijk voor mij'. Maar dat is zomaar gezichtsbedrog. Hebreeuws is een heel toegankelijke taal. Wat je nodig hebt is iemand die je meeneemt in de bijzondere wereld van de bijbelse literatuur. Dat is wat de auteur beoogt met dit handboek voor beginners. Je gebruikt het bij een digitale cursus die op de Universiteit van Tilburg is ontwikkeld en die voor iedereen gratis toegankelijk is gehouden. De cursus is helemaal ontwikkeld vanuit vragen van studenten. Daarmee is dit boek uniek. De bedoeling is immers dat je zegt: 'Hebreeuws, dat leer je zo.' Dr. Piet van Midden (1954) verzorgt al 35 jaar bachelor-cursussen Bijbels Hebreeuws aan de universiteiten in Amsterdam, Utrecht en Tilburg. Hij doceert nu Hebreeuws voor LUCE, een centrum voor post-initieel onderwijs en theologische vorming aan Tilburg University.

Wil je het boek lezen?Hebreeuws leer je zo in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Piet van Midden. Lezen Hebreeuws leer je zo Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN