De rode jonker

De rode jonker - Anne-Marie Mreijen | Tiliboo-afrobeat.com

... jonker van Anne-Marie Mreijen, 9789089533395 voor € 29,90 bij Boom Geschiedenis ... De rode jonker - Anne-Marie Mreijen - 9789089533395 | Bruna.nl ... . Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Afb. 1. De voorkant van de biografie over jonkheer Marinus van der Goes van Naters. Afb. 2. Anne-Marie Mreijen met haar beide paranimfen en haar boek 'De rode jonker'. Foto met hartelijke dank aan JKImages. Jonkheer mr. Marinus van der Goes (1900-2005) stamde uit een oud regentengeslacht, dat vele bestuurders voortbracht. De rode jonker (Paperback). Marinus van der Goes van Naters was als telg van de ... De rode jonker - Historisch Nieuwsblad ... . De rode jonker (Paperback). Marinus van der Goes van Naters was als telg van de Nederlandse aristocratie een opvallende figuur in sociaaldemocratische... De Rode Jonker 1 31 juli 1988 . Eerste deel van een tweedelig portret van de socialist Marinus van der Goes van N...

INFORMATIE

AUTEUR
Anne-Marie Mreijen
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
De rode jonker.pdf

OMSCHRIJVING

Marinus van der Goes van Naters was als telg van de Nederlandse aristocratie een opvallende figuur in sociaaldemocratische kringen. Hij leverde een belangrijke bijdrage aan de vernieuwing van de SDAP en de PvdA en stond aan de wieg van de Europese integratie. In een snel veranderende maatschappij bleef hij onmiskenbaar zijn persoonlijke toon zetten: uitgesproken, eigengereid, maar altijd betrokken. De laatste twee decennia van zijn lange leven fungeerde hij als vraagbaak en orakel voor nieuwe generaties progressieve politici. Anne-Marie Mreijen is historicus en als docent verbonden aan de Universiteit Utrecht. Eerder werkte zij mee aan de boeken Jodenjacht en De jacht op het verzet. Zij promoveert op de proefschrifteditie van dit boek.

Wil je het boek lezen?De rode jonker in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anne-Marie Mreijen. Lezen De rode jonker Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN