De melt methode

De melt methode - Sue Hitzmann | Tiliboo-afrobeat.com

...methode is een vorm van zelfbehandeling waarmee je jezelf bevrijdt van allerlei nare klachten, zoals niet goed kunnen doorslapen, chronische pijn of stijfheid in je lijf ... Boek: De melt methode - Geschreven door Sue Hitzmann ... . De MELT-methodeĀ® is een eenvoudige vorm van zelfbehandeling waarmee je jezelf bevrijdt van de negatieve effecten van te weinig of te eenzijdig bewegen. MELT herstelt de ondersteunende werking van je bindweefsel en verhelpt zo chronische pijn, verbetert je fysieke prestaties, en vermindert de opstapeling van spanning in je lichaam die wordt veroorzaakt door steeds dezelfde houdingen en bewegingen die je dagelijks maakt. Mijn fysio raadde me de Melt methode aan. Dit boek bevat de laatste wetenschappelijke onderzoeken naar de effectiviteit van MELT, en een volledig nieuwe set foto's met ... De MELT methode - Triggershop.nl ... . Mijn fysio raadde me de Melt methode aan. Dit boek bevat de laatste wetenschappelijke onderzoeken naar de effectiviteit van MELT, en een volledig nieuwe set foto's met ge-update instructies voor iedere MELT oefening. Sue Hitzmann is de ontwikkelaar van de MELT methode en een gewaardeerd pedagoog, manueeltherapeut, oefentherapeut, en mede- oprichter van de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Sue Hitzmann
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De melt methode.pdf

OMSCHRIJVING

Sue HitzmannDe MELT methodeEen baanbrekend systeem van zelfbehandeling om - in slechts tien minuten per dag - chronische pijn te verminderen en een grote mate van ontspanning teweeg te brengen.Het boek over de MELT methode was volgens de New York Times direct een bestseller en heeft over de hele wereld al honderdduizenden mensen geholpen. MELT is een oefenmethode voor zelfhulp, waarmee:- je het genezend vermogen van het bindweefsel in je lichaam stimuleert- pijn en stijfheid kunt verlichten- je lenigheid kunt vergroten- je de negatieve effecten van het ouder worden kunt verminderen. Dit boek bevat de laatste wetenschappelijke onderzoeken naar de effectiviteit van MELT, en een volledig nieuwe set foto's met ge-update instructies voor iedere SMELT oefening.Sue Hitzmann is de ontwikkelaar van de MELT methode en een gewaardeerd pedagoog, manueeltherapeut, oefentherapeut, en medeoprichter van de Fascia Research Society. Ze verscheen in een aantal Amerikaanse televisieprogramma's, waaronder De Dr. Oz Show, Nightline, The Rachael Ray Show en Live! with Kelly. Ze woont in New York.

Wil je het boek lezen?De melt methode in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sue Hitzmann. Lezen De melt methode Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN