Beter wordt het niet

Beter wordt het niet - Anthony Bourdain | Tiliboo-afrobeat.com

...ordt Het Niet Licensed to YouTube by JustEnte - International (on behalf of Vlaamse Sterren); Muserk Rights Management, Warner Chappell, Audiam (Publishing), and 2 Music Rights Societies Het is een heel persoonlijk boek geworden; voor in het boek wordt zijn gezin voorgesteld aan de lezer en daar lees je ook over het feit dat hij blij is dat hij pas op zijn vijftigste vader werd ... Beter wordt het niet: deze thee smaakt naar rode wijn ... . 'Beter wordt het niet' is een echt kunstwerk geworden, mede dankzij co-auteur Laurie Woolever. Onder het imprint De Witte Leeuw verschijnt mijn prentenboek 27 mei 2020!! En vanaf nu is 'Papa Draak wordt niet meer beter' te bestellen bij je lokale boekhandel. Tot die tijd hou ik jullie uiteraard op de hoogte. Dank voor al jullie steun, het heeft mij geholpen om deze droom uit te laten komen. Het kapitalisme is na anderhalve eeuw ... Niet meer beter worden - Kanker.nl ... . Onder het imprint De Witte Leeuw verschijnt mijn prentenboek 27 mei 2020!! En vanaf nu is 'Papa Draak wordt niet meer beter' te bestellen bij je lokale boekhandel. Tot die tijd hou ik jullie uiteraard op de hoogte. Dank voor al jullie steun, het heeft mij geholpen om deze droom uit te laten komen. Het kapitalisme is na anderhalve eeuw ...

INFORMATIE

AUTEUR
Anthony Bourdain
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Beter wordt het niet.pdf

OMSCHRIJVING

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.Appetites is Bourdains eerste kookboek in ruim tien jaar en bevat een verzameling van zijn favoriete gerechten uit meer dan veertig jaar professioneel koken en wereldreizen. Na vele jaren waarin hij meer dan tweehonderd dagen op reis was, vermaakt hij zich sinds hij vader is nu vooral thuis. Het resultaat is een uniek kook- en entertainboek voor de thuiskok, met eigen recepten, gerechten die hij op zijn reizen heeft leren kennen en een effectief culinair strijdplan.

Wil je het boek lezen?Beter wordt het niet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anthony Bourdain. Lezen Beter wordt het niet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN