Wat moet ik toch met Gerard ?

Wat moet ik toch met Gerard ? - Wim H.M. Geerts | Tiliboo-afrobeat.com

... Wat moet ik toch met Gerard? herbergt 'bestseller potentie' die nog even wordt versterkt door de voor managers pakkende ondertitel: 'Effectief omgaan met lastige medewerkers' ... Wat moet ik toch met Gerard? van Wim H.M. Geerts bestellen? ... . En omdat de inhoud ook nog eens deugt, ligt die 'bestseller status' op de loer, maar los daarvan is dit boek een zinvolle aanvulling op de reeds verschenen titels over het omgaan met dwars personeel. Wat moet ik toch met Gerard? door Wim H.M. Geerts. ISBN: 9789058714176. Thema.nl voor boeken die werken! Wat moet ik toch met Gerard ? 1e druk is een boek van Wim H.M. Geerts uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9 ... bol.com | Wat moet ik toch met Gerard? (ebook), Wim H.M ... ... .M. Geerts. ISBN: 9789058714176. Thema.nl voor boeken die werken! Wat moet ik toch met Gerard ? 1e druk is een boek van Wim H.M. Geerts uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9789058714176 Leidinggeven is een vak. Zoals een timmerman een opleiding volgt om te leren omgaan met de vele gereedschappen die bij het timmervak horen, zo zou elke leidinggevende de basiskennis die bij he...

INFORMATIE

AUTEUR
Wim H.M. Geerts
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Wat moet ik toch met Gerard ?.pdf

OMSCHRIJVING

Wat moet ik toch met Gerard ? 1e druk is een boek van Wim H.M. Geerts uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9789058714176 Leidinggeven is een vak. Zoals een timmerman een opleiding volgt om te leren omgaan met de vele gereedschappen die bij het timmervak horen, zo zou elke leidinggevende de basiskennis die bij het vak hoort, moeten beheersen. En de basisvaardigheden getraind moeten hebben. Logisch toch? Toch blijkt dit vaak niet het geval. In 'Wat moet ik toch met Gerard?' krijgen leidinggevenden gereedschappen aangereikt, zoals motiveren, enthousiasmeren, waarnemen en schakelen. Daarnaast typeert de auteur een aantal `lastige medewerkers. Wie herkent er niet de gesloten solist, de concurrent en het zwarte schaap? Met dit boek leer je als leidinggevende met welke gereedschappen je elk type medewerker effectief en professioneel kunt aansturen. Een must have voor alle leidinggevenden, op welk niveau dan ook.

Wil je het boek lezen?Wat moet ik toch met Gerard ? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim H.M. Geerts. Lezen Wat moet ik toch met Gerard ? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN