Kwaliteit door gespreid leiderschap

Kwaliteit door gespreid leiderschap - Anje Ros | Tiliboo-afrobeat.com

...espreid leiderschap bestaat inmiddels een levendige literatuur ... Kwalitleit door gespreid leiderschap - Anje Ros & Brigit ... ... . Maar hoe geef je een en ander precies vorm 'op de vloer'? In hun boek Kwaliteit door gespreid leiderschap bieden Anje Ros en Birgit van Rossum handvatten en houvast. "Gespreid leiderschap is niet: loslaten en er het beste van hopen." Om de vele veranderingen in samenleving ... Kwaliteit door gespreid leiderschap geeft praktische handvatten, modellen en checklists, reflectievragen en tips. Praktijkvoorbeelden van schoolleiders die de omslag hebben g ... Kwaliteit door gespreid leiderschap ... . Praktijkvoorbeelden van schoolleiders die de omslag hebben gemaakt naar gespreid leiderschap wisselen af met verdiepende hoofdstukken. Kwaliteit door gespreid leiderschap Bestuursniveau Hajo: Wat ik gedaan heb, is iedere keer weer die focus leggen: "Waarom doen we dat?" Bij alle doelen en acties die je oppakt leiderschap centraal stellen, elkaar ondersteunen en sterke kwaliteiten va...

INFORMATIE

AUTEUR
Anje Ros
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Kwaliteit door gespreid leiderschap.pdf

OMSCHRIJVING

De vraagstukken waar scholen voor staan worden steeds complexer. Het is daarom belangrijk dat alle expertise in de school optimaal wordt benut en versterkt. Daarbij verandert het leiderschap in de school en daarmee ook de rol van de schoolleider. Dit boek laat zien hoe schoolleiders met vertrouwen kunnen loslaten, als ze investeren in een cultuur en ondersteunende processen die leiden tot kwaliteit. Het leren van leerlingen én professionals staat centraal. Kwaliteit door gespreid leiderschap geeft praktische handvatten, modellen en checklists, reflectievragen en tips. Praktijkvoorbeelden van schoolleiders die de omslag hebben gemaakt naar gespreid leiderschap wisselen af met verdiepende hoofdstukken. Een speciaal hoofdstuk is gewijd aan besturen; hoe zij schoolleiders kunnen ondersteunen bij hun veranderende rol en hoe zij op bestuursniveau expertise benutten en versterken. Het boek laat zien dat het werken aan kwaliteit door gespreid leiderschap het werk van bestuurders, schoolleiders en leraren betekenisvoller en aantrekkelijker maakt.

Wil je het boek lezen?Kwaliteit door gespreid leiderschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anje Ros. Lezen Kwaliteit door gespreid leiderschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN