Handboek Welzijn op Recept

Handboek Welzijn op Recept - Miriam Heijnders | Tiliboo-afrobeat.com

...ek Welzijn op Recept Zorg en welzijn maken samen het verschil In het voorwoord van dit handboek schrijft Prof ... Handboek Welzijn op Recept PDF Online ... .dr. Pauline Meurs, hoogleraar bestuur van de gezondheidszorg, Erasmus Universiteit Rotterdam en toenmalig voorzitter van de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) het volgende: Miriam Heijnders en Jan Joost Meijs hebben het handboek 'Welzijn op Recept. Zorg en welzijn maken samen het verschil' geschreven. Het tweetal gaat op zoek naar praktijklocaties waar nog meer ervaring wordt opgedaan met het uitvoeren van ... Handboek Welzijn op Recept verschenen - ZorgenZ ... . Het tweetal gaat op zoek naar praktijklocaties waar nog meer ervaring wordt opgedaan met het uitvoeren van Welzijn op Recept, tegen het licht van de kennis van het handboek. Het Handboek Welzijn op Recept moet er juist voor zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd wordt. 'Het lijkt eenvoudig: een verwijzer stuurt iemand door naar een welzijnscoach, die op zijn beurt de cliënt naar een activiteit begeleidt. Maar er komt meer bij kijken. Dit handboek laat zien waarom de met...

INFORMATIE

AUTEUR
Miriam Heijnders
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Handboek Welzijn op Recept.pdf

OMSCHRIJVING

Dit handboek laat zien waarom de methode Welzijn op Recept essentieel is om de beste zorg te leveren. Bovendien biedt het handvatten om er meteen mee aan de slag te gaan. Het is geschreven voor alle professionals in de eerstelijnszorg en het welzijnswerk, en van de gemeente of de zorgverzekeraar.

Wil je het boek lezen?Handboek Welzijn op Recept in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Miriam Heijnders. Lezen Handboek Welzijn op Recept Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN