dialogen

dialogen - Plato | Tiliboo-afrobeat.com

...n zijn in allerlei vormen van theateropvoeringen de kracht die het stuk op gang brengt en houdt ... dialogen - Engelse vertaling - bab.la Nederlands-Engels ... ... . Zelfs in de monoloog speelt de dialoog een rol, in die zin dat de hoofdrolspeler vaak een denkbeeldige tegenfiguur oproept of met zichzelf de dialoog aangaat. dialogen Schriftelijke verhandelingen waarin twee of meer personen met elkaar in gesprek zijn. Categorie: Informatievormen > soorten literaire documenten. Dialoog Een dialoog is een gesprek tussen twee of meer personen. Het is een samenstelling van ... bol.com | Dialogen | 9789024424399 | Seneca | Boeken ... . Dialoog Een dialoog is een gesprek tussen twee of meer personen. Het is een samenstelling van de Griekse woorden λόγος (logos, woord, taal, rede) en διά- (dia, door) of - zoals vaak ten onrechte gedacht - δι- (di, twee). Ik zoek eigenlijk een site met verschillende dialogen. Het maakt niet uit of dit filmdialogen, theaterdialogen of and...

INFORMATIE

AUTEUR
Plato
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
dialogen.pdf

OMSCHRIJVING

Liefde, schoonheid, het goede, rechtvaardigheid, vriendschap, waarheid, onsterfelijkheid en de dood zijn de grote thema’s die cirkelen rondom de centrale vraag van Plato en zijn leermeester Socrates: Hoe moet ik leven? In de vorm van onderzoekende en analyserende dialogen onderneemt Plato een filosofische speurtocht naar mogelijke antwoorden.

Wil je het boek lezen?dialogen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Plato. Lezen dialogen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN