Beter in gesprekstechnieken

Beter in gesprekstechnieken - Marike van den Berg | Tiliboo-afrobeat.com

...in gesprekstechnieken helpt je om je inzicht in en vaardigheden met het voeren van gesprekken te vergroten ... Beter in gesprekstechnieken - Marike van den Berg, Yvette ... ... . In negen hoofdstukken komen alle gesprekken aan bod waar je tijdens je studie mee te maken krijgt, zoals feedback geven, interviewen, vergaderen, telefoneren en verkoopgesprekken voeren. Beter in gesprekstechnieken helpt je om je inzicht in en vaardigheden met het voeren van gesprekken te vergroten. In tien hoofdstukken komen alle gesprekken aan bod waarmee je tijdens je studie te maken kunt krijgen, z ... bol.com | Beter in gesprekstechnieken | 9789039527603 ... ... . In tien hoofdstukken komen alle gesprekken aan bod waarmee je tijdens je studie te maken kunt krijgen, zoals feedback geven, interviewen, vergaderen, telefoneren en verkoopge-sprekken voeren. Alles over professioneel communiceren in de zorg en hoe dat te verbeteren: video's, werkvormen, posters en andere materialen om beter te leren communiceren. Motiverende gespreksvoering staat of valt met goede gesprekstechnieken. Vier principes. Er zijn vier principes...

INFORMATIE

AUTEUR
Marike van den Berg
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Beter in gesprekstechnieken.pdf

OMSCHRIJVING

Beter in gesprekstechnieken helpt je om je inzicht in en vaardigheden met het voeren van gesprekken te vergroten. In negen hoofdstukken komen alle gesprekken aan bod waar je tijdens je studie mee te maken krijgt, zoals feedback geven, interviewen, vergaderen, telefoneren en verkoopgesprekken voeren. Daarnaast leer je wat de essentie van communiceren is en welke elementaire gespreksvaardigheden je nodig hebt.Meer inzicht in de kern van gespreksvoeringDe serie Beter in… onderscheidt zich door een laagdrempelige opzet, met een minimum aan theorie en een maximum aan direct toepasbare tips en voorbeelden. Overal vind je oefeningen die dicht bij je eigen praktijk staan en direct toepasbaar zijn. Zo leer je in de praktijk en doorzie je gemakkelijker wat er nodig is om een goed gesprek te voeren.Direct oefenenIn elk hoofdstuk vind je diverse oefeningen die je zelf kunt doen. Docenten kunnen hier ook gebruik van maken tijdens de lessen, zoals de verschillende rollenspelen in het boek. Elk hoofdstuk in het boek sluit af met een duidelijke samenvatting en een afsluitende oefening. Bovendien vind je meer oefeningen bij alle hoofdstukken op de toetsportal AcademicX.nl.Een echte praktijkhulpBeter in gesprekstechnieken richt zich op hbo-studenten en is door de toegankelijke opzet zeer geschikt voor gebruik tijdens de les én voor zelfstudie. De combinatie van boek en portal maken dit product tot een echte praktijkhulp, gebaseerd op de vragen die leven in het onderwijs van nu.Marike van den Berg (1963) werkte als trainer communicatieen management vaardigheden, organisatieadviseur en leidinggevende bij verschillende organisaties. Op dit moment is ze hoofd Academie bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Eerder schreef ze onder andere Effectieve tweegesprekken en De rol van adviseur.Yvette Molin (1969) is trainer en ondernemer bij Kenneth Smit waar zij management-, verkoop- en communicatietrainingen geeft. Eerder werkte zij zowel in sales- als managementfuncties bij verschillende bedrijven.

Wil je het boek lezen?Beter in gesprekstechnieken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marike van den Berg. Lezen Beter in gesprekstechnieken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN