ABC van de cardiologie

ABC van de cardiologie - Jaap Deckers | Tiliboo-afrobeat.com

...n de cardiologie is het resultaat van de inspanningen van studenten geneeskunde van het Erasmus MC in Rotterdam, waaronder derdejaars studenten die in het studiejaar 2010-2011 de eerste minor van de afdeling Cardiologie volgden ... ABC van de cardiologie, 2010 Uitgevers | 9789490951559 ... ... . De eerste versie van alle hoofdstukken is door hen, andere studenten en promovendi geschreven. Koop ABC van de cardiologie van Deckers, Jaap met ISBN 9789490951559. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl ABC van de cardiologie, Jaap Deckers e.a., 2010 uitgevers, tweede druk, 240 blz., 29,50 euro. Bestel direct. Net uit: de tweede druk van ABC van de cardiologie.De eerste druk, acht jaar geleden verschenen, was h ... (PDF) ABC van de Cardiologie - ResearchGate ... . Studystore.nl ABC van de cardiologie, Jaap Deckers e.a., 2010 uitgevers, tweede druk, 240 blz., 29,50 euro. Bestel direct. Net uit: de tweede druk van ABC van de cardiologie.De eerste druk, acht jaar geleden verschenen, was het resultaat van de inspanningen van studenten geneeskunde van het Erasmus MC, onder wie derdejaarsstudenten die in het studiejaar 2010-2011 de eerste minor van de afde...

INFORMATIE

AUTEUR
Jaap Deckers
DIMENSIE
6,6 MB
BESTANDSNAAM
ABC van de cardiologie.pdf

OMSCHRIJVING

ABC van de cardiologie is bedoeld voor studenten geneeskunde en medische biologie, en voor huisartsen en verpleegkundig specialisten cardiologie. Relatief veel aandacht is gegeven aan fysiologische en functionele achtergronden van de belangrijkste ziektebeelden, en relatief minder aan gedetailleerde kennis van feiten. Met behulp van klinisch inzicht en basale kennis van anatomie en fysiologie zijn de meeste cardiologische ziekten en afwijkingen immers goed te begrijpen. Dat principe is dan ook de leidraad geweest bij de beschrijvingen van de verschillende aandoeningen in dit boek. De eerste druk van ABC van de cardiologie (2012) was het resultaat van de inspanningen van studenten geneeskunde van het Erasmus MC in Rotterdam, onder wie derdejaars studenten die in het studiejaar 2010-2011 de eerste minor van de afdeling Cardiologie hebben gevolgd. In deze geheel herziene tweede druk is de tekst waar nodig geactualiseerd en zijn nieuwe medicijnen opgenomen. Ook is de inhoud van sommige hoofdstukken anders ingedeeld, waardoor de gebruiksvriendelijkheid van het boek sterk is toegenomen. Het is nu mogelijk om de meeste hoofdstukken los van elkaar te lezen. Het boek is daardoor gemakkelijker te gebruiken in een leeromgeving.Dit boek biedt een uitstekende, heldere inleiding in de cardiologie binnen het medisch academisch onderwijs en in post-hbo onderwijstrajecten.

Wil je het boek lezen?ABC van de cardiologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap Deckers. Lezen ABC van de cardiologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN