When digital becomes human

When digital becomes human - Steven van Belleghem | Tiliboo-afrobeat.com

... digital becomes human' met de ondertitel 'Klantrelaties in transformatie' biedt Steven van Belleghem zijn toekomstvisie van de klantrelatie ... bol.com | When digital becomes human | 9789082033762 ... ... . De klant staat centraal, niet de interne organisatie van een bedrijf. Steven van Belleghems 'When digital becomes human' is gebaseerd op een combinatie van degelijk onderzoek en visie. When digital becomes human 1e druk is een boek van Steven van Belleghem uitgegeven bij van Duuren Management. ISBN 9789082033762 Marketingbook of the Year. Bedrijven die het verschil weten te maken met een 'human touch' veroveren het hart van hun k ... bol.com | When digital becomes human | 9789082033762 ... ... . ISBN 9789082033762 Marketingbook of the Year. Bedrijven die het verschil weten te maken met een 'human touch' veroveren het hart van hun klant. De klantenrelatie van de toekomst is digitaal en menselijk. De digitale transformatie over de X-as brengt bedrijven naar de rechterkant van het 'When digital becomes human'-model. Deze tra...

INFORMATIE

AUTEUR
Steven van Belleghem
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
When digital becomes human.pdf

OMSCHRIJVING

When digital becomes human 1e druk is een boek van Steven van Belleghem uitgegeven bij van Duuren Management. ISBN 9789082033762 Marketingbook of the Year.Bedrijven die het verschil weten te maken met een 'human touch' veroveren het hart van hun klant. De klantenrelatie van de toekomst is digitaal en menselijk. In dit boek wil ik het belang van beide factoren beklemtonen. Iedereen praat immers over het digitale, waardoor het strategische van het menselijke contact vaak wordt onderschat. Ik hoop dat bedrijven na het lezen van dit verhaal zullen nadenken over elk onderdeel van de klantenrelatie om zich meer in de richting van When Digital Becomes Human te bewegen. De ideale klantenrelatie kan echter nooit bereikt worden. Deze evolueert elke dag. Dit boek is geschreven om bedrijfsleiders te helpen bij het opmaken van hun langetermijnstrategie. Ik heb het eveneens geschreven voor iedereen met een persoonlijke interesse in de toekomst van klantenrelaties. Stel jezelf bij het lezen de vraag: wat betekent dit voor mij als persoon?

Wil je het boek lezen?When digital becomes human in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Steven van Belleghem. Lezen When digital becomes human Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN