Fit met Voedingssupplementen

Fit met Voedingssupplementen - Gert E. Schuitemaker | Tiliboo-afrobeat.com

...t Voedingssupplementen is een in duidelijke taal geschreven boek over de orthomoleculaire voedingsleer ... Fit met Voedingssupplementen - Gert E. Schuitemaker, Toine ... ... . Hoewel de stof aan de zware kant is leest het boek gemakkelijk weg en maakt het je snel enthousiast om zelf aan de slag te gaan met voedingssupplementen en goede (biologische) voeding. Fit met Voedingssupplementen. Gezonde voeding. Waarom dan toch voedingssupplementen? Wie 'gezond' eet heeft geen extra vitaminen en mineralen nodig, zeggen het Voedingscentrum én artsen. "Fout", schrijven Gert Schuitemaker en Toine de Graaf. De normen van het Voedingscentrum zijn gebase ... Heb je écht supplementen nodig? - FIT.nl ... . "Fout", schrijven Gert Schuitemaker en Toine de Graaf. De normen van het Voedingscentrum zijn gebaseerd op drijfzand. Artikelen over supplementen: In deze categorie vind je de belangrijkste informatie over supplementen. Lees hier onder andere of je van creatine ster...

INFORMATIE

AUTEUR
Gert E. Schuitemaker
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Fit met Voedingssupplementen.pdf

OMSCHRIJVING

Dit populair wetenschappelijk boek is opgebouwd uit drie delen en biedt diepgaande achtergrondinformatie over voedingssupplementen. In het eerste deel worden de historische achtergronden van suppletie geschetst, én het toekomstperspectief. Het tweede deel bevat praktische aanbevelingen, mét hun onderbouwing. In het derde deel wordt verklaard waarom huisartsen zelden voedingssupplementen adviseren. Het 'onbegrijpelijke' wordt in dit deel voor u begrijpelijk gemaakt: waarom hebben voedingssupplementen binnen de Nederlandse gezondheidszorg niet de plaats die ze verdienen? Volgens De Telegraaf is dit een boek 'dat nu eens voor eens en altijd uitlegt wat er met onze voeding aan de hand is en waarom wij moderne mensen gewoon wat vitamines bij moeten slikken'.De auteurs zijn groot voorstander van mediterrane voeding en het 'oerdieet'. Omdat ons lichaam en onze genen gedurende miljoenen jaren aan deze voeding gewend zijn geraakt. De mens is ermee opgegroeid. Hoe anders is onze levensstijl nu. Hoe goed u ook eet en hoe verantwoord u ook leeft, de omstandigheden zijn sterk veranderd en ons lichaam en onze genen hebben dit niet bij kunnen benen. Daarom zijn voedingssupplementen broodnodig.De auteurs tonen aan dat de orthomoleculaire wetenschap een logisch uitvloeisel is van de grote ontdekkingen binnen de voedingswetenschap in de vorige eeuw. Het sluit volledig aan op het gedachtegoed van de ontdekkers van vitamines. Revolutionair is het inzicht dat deze tijdlijn kan worden doorgetrokken naar de toekomst, met de afronding van het Humane Genoom Project nog geen tien jaar geleden als aanjager.Het is voor uw gezondheid belangrijk al deze achtergronden te kennen. Samen met de praktische kennis die dit boek u aanreikt, biedt het de mogelijkheid uw gezondheid weer in eigen hand te nemen.Dr. Gert Schuitemaker is apotheker en doctor in de geneeskunde. Hij houdt zich al vanaf 1980 bezig met de orthomoleculaire geneeskunde volgens de principes vantweevoudig Nobelprijswinnaar Linus Pauling. Hij is gepromoveerd op het thema risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Schuitemaker is hoofdredacteur van de tijdschriften Ortho en Fit met Voeding. Hij is auteur van onder andere Nieuw licht op vitamine D, Astaxanthine, Fit met Voedingssupplementen en van Gewrichten en Voeding. Hij is tevens oprichter van de beroepsvereniging Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG) en ex-president van de International Society for Orthomolecular Medicine (ISOM, zetel Toronto).

Wil je het boek lezen?Fit met Voedingssupplementen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gert E. Schuitemaker. Lezen Fit met Voedingssupplementen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN