En toch is alles wat we doen natuur

En toch is alles wat we doen natuur - Leo Vroman | Tiliboo-afrobeat.com

...h is alles wat we doen natuur bevat de mooiste natuurgedichten van dichter-tekenaar-bioloog Leo Vroman ... Perdu - Leo Vroman En toch is alles wat we doen natuur ... . Vroman was gefascineerd door het leven in en rondom ons, dat hij tot in de wonderbaarlijkste details observeerde en beschreef. 'En toch is alles wat we doen natuur' is het motto van de 83ste Boekenweek. Het thema van de Boekenweek is dit jaar dan ook Natuur. En toch is alles wat we doen natuur bevat de mooiste natuurgedichten van dichter-tekenaar-bioloog Leo Vroman. Vroman was gefascineerd door het leven in en rondom ons, dat hij tot in de wonderbaarlijkste details ... En toch is alles wat we doen natuur door - 9789021409023 ... ... . Vroman was gefascineerd door het leven in en rondom ons, dat hij tot in de wonderbaarlijkste details observeerde en beschreef. Tientallen bundels speelse poëzie schreef hij, een onuitputtelijke stroom gedichten van 1946 tot 2014, het jaar van zijn overlijden. … (11) Wie alles vanuit een biologische invalshoek bekijkt, kan cultuur vervangen door het begrip ethologie, en precies die...

INFORMATIE

AUTEUR
Leo Vroman
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
En toch is alles wat we doen natuur.pdf

OMSCHRIJVING

En toch is alles wat we doen natuur bevat de mooiste natuurgedichten van dichter-tekenaar-bioloog Leo Vroman. Vroman was gefascineerd door het leven in en rondom ons, dat hij tot in de wonderbaarlijkste details observeerde en beschreef. Tientallen bundels speelse poëzie schreef hij, een onuitputtelijke stroom gedichten van 1946 tot 2014, het jaar van zijn overlijden. Mirjam van Hengel (auteur van het succesvolle Hoe mooi alles, over Leo en Tineke Vroman) maakte een nieuwe, ruime selectie uit de gedichten die Vroman schreef over de natuur – die van mensen, die van gras, bloemen en bomen, van orkanen en organen en van alle mogelijke dieren.

Wil je het boek lezen?En toch is alles wat we doen natuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leo Vroman. Lezen En toch is alles wat we doen natuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN