Storytelling-handboek

Storytelling-handboek - S. Tesselaar | Tiliboo-afrobeat.com

...ling-handboek 1e druk is een boek van S. Tesselaar uitgegeven bij Uitgeverij Boom ... Storytelling - In voor zorg! ... . ISBN 9789047300793 Organisaties, projectteams en trainingsgroepen zitten vol verhalen. Die geven prachtig inzicht in wat mensen bezighoudt en hoe zij zin geven aan wat ze doen. Storytelling handboek 'Corporate stories' zijn in.Omdat organisaties - ook projectteams - zich realiseren dat ze een verhaal nodig hebben. Om doelstellingen te verhelderen, om medewerkers in beweging te krijgen, om context en betekenis te geven aan situaties en processen. Storytelling-handboek van Suzanne Tesselaar, Annet Scheringa, 9789047300793 voo ... Storytelling handboek - Home ... . Storytelling-handboek van Suzanne Tesselaar, Annet Scheringa, 9789047300793 voor € 27,50 bij Bo...

INFORMATIE

AUTEUR
S. Tesselaar
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Storytelling-handboek.pdf

OMSCHRIJVING

Storytelling-handboek 1e druk is een boek van S. Tesselaar uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789047300793 Organisaties, projectteams en trainingsgroepen zitten vol verhalen. Die geven prachtig inzicht in wat mensen bezighoudt en hoe zij zin geven aan wat ze doen. Bovendien zijn zulke verhalen van onschatbare waarde om mensen te stimuleren, om betekenis en richting te geven, emoties op te roepen of concreet te maken wat abstract is. Wie persoonlijke en authentieke organisatieverhalen durft te vertellen of gevoelig is voor de verhalen van anderen, kan verander- en leerprocessen stevig in gang zetten, ondersteunen, monitoren en evalueren. En wie organisatieverhalen voor onderzoek gebruikt, krijgt een schat aan informatie boven tafel.Storytelling handboek laat aan de hand van negen authentieke cases zien hoe managers, trainers en onderzoekers zelf met organisatieverhalen en storytelling aan de slag kunnen gaan. Bijvoorbeeld om:- verander- en leerdoelen betekenis en richting te geven;- een training een vliegende start te geven;- draagvlak te cre ren voor een project;- management en medewerkers in een fusietraject te verbinden;- inzicht te krijgen in de cultuur van een organisatie.

Wil je het boek lezen?Storytelling-handboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. Tesselaar. Lezen Storytelling-handboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN