Pak aan

Pak aan - C. Braet | Tiliboo-afrobeat.com

...is een cognitief-gedragstherapeutische groepsbehandeling voor kinderen van negen tot dertien jaar met de diagnose unipolaire depressieve stoornis, dysthymie of met een depressieve stemming ... Schooltv: Wat draagt een astronaut? - Een speciaal pak ... ... . Het doel van Pak aan is depressieve klachten te verminderen. Er zijn 18 sessies. Kwintes PakAan Gooi en Vechtstreek is een stichting die dagbestedingsprojecten voor Dak- en Thuislozen verzorgt binnen Gooi en Vechtstreek. Dit betekent dat deelnemers de gelegenheid wordt geboden om zich vrijwillig in te zetten voor de gemeenschap. 'Pak aan' heeft als doel kinderen te leren hun depressieve symptomen te herk ... Alles over vrijwilligerswerk in Apeldoorn | Apeldoorn Pakt Aan ... . Dit betekent dat deelnemers de gelegenheid wordt geboden om zich vrijwillig in te zetten voor de gemeenschap. 'Pak aan' heeft als doel kinderen te leren hun depressieve symptomen te herkennen en deze beter te reguleren. Bij de training staat centraal: het leren kijken, herkennen en aanpakken van zowel de stressoren als de cognitieve kwetsbaarheid. Pak aan van Carol...

INFORMATIE

AUTEUR
C. Braet
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Pak aan.pdf

OMSCHRIJVING

Pak aan 1e druk is een boek van Caroline Braet uitgegeven bij Boom Cure & Care. ISBN 9789461050540 Pak aan - WerkboekCaroline Braet, Kevin StarkHet behandelprotocol Pak aan heeft als doel kinderen te leren hun depressieve symptomen te herkennen en deze beter te reguleren, zodat ze zich beter gaan voelen. Het einddoel is dat het kind niet langer lijdt aan de depressieve stemming. Bij de training staat centraal: het leren kijken, herkennen en aanpakken van zowel de stressoren als de cognitieve kwetsbaarheid.Meer inhoudelijke informatie over het behandelprotocol en het therapeutenboek vindt u op de paginaPak aan - Therapeutenboek & Werkboek.Over de auteur(s):Caroline Braet is hoogleraar Ontwikkelingspsychopathologie aan de Universiteit Gent.Kevin Stark is als klinisch psycholoog verbonden aan de Universiteit van Texas te Austin (VS). Daarnaast is hij directeur van het Texas Child Study Center en het Dell Children¿s Medical Center. Zijn onderzoek richt zich op de toepassing van cognitief-gedragsmatige interventies bij probleemgedrag op scholen. Daarnaast is hij gespecialiseerd in de beoordeling en behandeling van depressie bij kinderen en adolescenten.

Wil je het boek lezen?Pak aan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. Braet. Lezen Pak aan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN