Moorddossier De Oude Eik

Moorddossier De Oude Eik - Remus van Hout | Tiliboo-afrobeat.com

...oorddossier de oude eik is uniek in alle opzichten ... bol.com | Moorddossier De Kleine Zus, K. François ... ... . Je hebt hierbij geen 'normaal' boek in handen, maar een echt dossier. Dit dossier ziet er ook heel uniek uit, het bevat getuigenverslagen, foto's, zakjes met 'bewijsmateriaal' en krantenknipsels, kortom, al het materiaal om de moord te kunnen oplossen. Op de rand van Wassenaar en Leiden bevindt zich Tennispark "De Oude Eik". Het is gelegen op het Ammonslaantje 37 in Wassenaar Noord, ongeveer 700 meter vanaf de Amerikaanse school. Het tennispark bestaat uit 7 Smashcourt tennisba ... Koen van Hout - Blogger ... . Het tennispark bestaat uit 7 Smashcourt tennisbanen (en alle 7 verlicht), een gezellig clubhuis, een tennisshop en voor de kleine kinderen een dierenpark en speeltuin. Wanneer je Moorddossier: De Oude Eik in handen krijgt waan je je meteen in een aflevering van Midsomer Murders.Vanaf het moment dat je het...

INFORMATIE

AUTEUR
Remus van Hout
DIMENSIE
1,4 MB
BESTANDSNAAM
Moorddossier De Oude Eik.pdf

OMSCHRIJVING

o.a. bekend van RTL BoulevardWIE VERMOORDDE ARNOLD EIK?U heeft een bijzonder document in handen. Op 16 februari 2009 stierf de onderzoeksjournalist Remus van Hout in verdachte omstandigheden. Hij liet alle dossiers waar hij zich de afgelopen decennia op had gestort na aan zijn neef Koen van Hout. Samen met uitgeverij House of Knowledge Publishing besliste deze om – uniek in de vaderlandse geschiedenis – de cases integraal te publiceren.De moordzaken lezen stuk voor stuk als spannende detectiveverhalen en geven een fascinerend inzicht in de werkwijze, de denkwereld en het milieu van de misdaadjournalist. In elk dossier zijn alle elementen aanwezig om de zaak op te lossen zoals Remus van Hout dat deed. Gaat u de uitdaging aan? Is uw verstand scherp genoeg om een misdaad op te lossen?De Oude Eik is de eerste zaak. Het betreft de moord op de puissant rijke Arnold Eik, een brouwer uit Brabant. Een familieverhaal vol intriges en verraad.

Wil je het boek lezen?Moorddossier De Oude Eik in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Remus van Hout. Lezen Moorddossier De Oude Eik Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN