Het leven op de Mississippi

Het leven op de Mississippi - Mark Twain | Tiliboo-afrobeat.com

...p de Mississippi' is het persoonlijke relaas van de grote passie van een der grootste Amerikaanse schrijvers ... Mississippi | Alle tips, reviews en reizen vind je op ... ... . Maar' Leven op de Mississippi' gaat over veel meer, zoals de Amerikaanse burgeroorlog, de slavernij en de gevolgen van leeglopende plantages, en bevat talloze sprekende en prachtige anekdotes over het leven in Amerika in de negentiende eeuw. Bestel Het leven op de Mississippi van Mark Twain. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'Het leven op de Mississippi' door Mark Twain - Onze ... De Mississippi, moordrivier - De Groene Amsterdammer ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'Het leven op de Mississippi' door Mark Twain - Onze prijs: €26,50 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Geschreven bij Het leven op de Mississippi. Ik heb dit boek lang geleden voor het eerst gelezen, een magnifiek werk dat het waard is om vele mal...

INFORMATIE

AUTEUR
Mark Twain
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Het leven op de Mississippi.pdf

OMSCHRIJVING

Vanaf zeer jonge leeftijd wist Mark Twain één ding zeker: hij wilde rivierloods worden op de Mississippi. De status van die "mythische wezens' was onder jochies in het zuiden van de Verenigde Staten enorm: ze reisden, en wisten álles.In deze fenomenale beschrijving van de machtigste rivier van Amerika ondervinden we hoe ingewikkeld dat loodsen eigenlijk was. Elke meter van deze rivier moet je op je duimpje kennen. En niet alleen overdag, maar ook 's nachts, niet alleen bij laag water, maar ook bij hoog water, niet alleen stroomop- maar ook stroomafwaarts. De ondiepten kunnen je je boot kosten. Twain roept een wereld op van deskundigheid in een landschap dat tot de indrukwekkendste ter wereld behoort. En dat in zijn ongeëvenaarde stijl.'Leven op de Mississippi' is het persoonlijke relaas van de grote passie van een der grootste Amerikaanse schrijvers. Maar' Leven op de Mississippi' gaat over veel meer, zoals de Amerikaanse burgeroorlog, de slavernij en de gevolgen van leeglopende plantages, en bevat talloze sprekende en prachtige anekdotes over het leven in Amerika in de negentiende eeuw.

Wil je het boek lezen?Het leven op de Mississippi in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Twain. Lezen Het leven op de Mississippi Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN