Gooi het roer om!

Gooi het roer om! - L. David Marquet | Tiliboo-afrobeat.com

...mooi om te zien hoe Marquet in de traditionele omgeving van de marine zaken weet te veranderen en hoeveel energie er los komt wanneer hij zijn bemanning de ruimte geeft ... Podiumbouwers gooien het roer om: thuiswerkmeubels en ... ... . Daarmee is Gooi het roer om! waardevol voor iedereen die bureaucratie wil verminderen en betrokkenheid wil stimuleren. Gooi het roer om! 1e druk is een boek van L. David Marquet uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789024404261 Turn the ship around eindelijk vertaald! De Amerikaanse bestseller is het ultieme boek voor iedere manager die van volgzame werknemers betrokken leiders wil maken. Het roer omgooien. Ik begon me te verdiepen in het bouwen van een website en begon eens wat teksten op papier te zetten. Gaandewe ... het roer omgooien Nederlands spreekwoordenboek ... . Het roer omgooien. Ik begon me te verdiepen in het bouwen van een website en begon eens wat teksten op papier te zetten. Gaandewe...

INFORMATIE

AUTEUR
L. David Marquet
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Gooi het roer om!.pdf

OMSCHRIJVING

Gooi het roer om! 1e druk is een boek van L. David Marquet uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789024404261 Turn the ship around eindelijk vertaald! De Amerikaanse bestseller is het ultieme boek voor iedere manager die van volgzame werknemers betrokken leiders wil maken. Leiders vind je niet alleen aan de top; in succesvolle bedrijven kom je ze op elk niveau tegen. Geef de controle uit handen en je zult zien dat mensen eigenaarschap tonen en tot grote hoogte stijgen, zo betoogt oud-marinier Marquet. Marquet was kapitein op de USS Santa Fe. Daar zag hij hoe top-downleiderschap de manschappen soms regelrecht in gevaar bracht. Hij besloot zijn manschappen zelf de controle te geven: met verbluffende resultaten. Aan de hand van zijn ervaringen op de USS Santa Fe laat hij zien hoe een hiërarchische organisatie als de marine erin slaagde het roer om te gooien én hoe dat in iedere organisatie mogelijk is. Hij reikt de lezer daarvoor eenvoudige mechanismen aan, die een wereld van verschil kunnen maken in de prestaties van teams en organisaties. 'Kapitein Marquet is voor mij het fraaiste toonbeeld van bekrachtigend leiderschap. Dit boek biedt je een model voor het bewandelen van je eigen pad.' -- Stephen R. Covey, auteur van De zeven eigenschappen van effectief leiderschap 'David Marquet, een leider met het lef om het helemaal anders te doen. Fantastisch hoe hij de cultuur op zijn schip binnen een paar maanden volledig weet te veranderen. Hij laat zien hoeveel passie, energie en kennis er los komt wanneer je mensen gelijkwaardig benadert en alle invalshoeken verwelkomt. Waardevol voor iedereen die het beste uit een organisatie wil halen.' - Jitske Kramer, auteur van Deep Democracy en co-auteur van De Corporate Tribe Leiderschapsexpert David Marquet diende 28 jaar als kapitein bij de Amerikaanse marine. Hij treedt op als spreker en geeft workshops.

Wil je het boek lezen?Gooi het roer om! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. David Marquet. Lezen Gooi het roer om! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN