Gevallen op het Binnenhof

Gevallen op het Binnenhof - Charlotte Brand | Tiliboo-afrobeat.com

...n op het Binnenhof (Paperback). Het ontslag van een minister of een staatssecretaris is meestal een persoonlijk drama en altijd een enerverende ... Gevallen op het Binnenhof - Paperback - 9789089533111 ... ... ... Gevallen op het Binnenhof Afgetreden ministers en staatssecretarissen 1918-1966 Proefschrift ter verkrijging van de graad van doctor aan de Radboud Universiteit Nijmegen op gezag van de rector magnificus, volgens het besluit van het college van decanen in het openbaar te verdedigen op vrijdag 8 januari 2016 om 14.30 uur precies door Het onderzoek maakt de gang van zaken op het Binnenhof bovendien inzichtelijk en biedt daarmee een breder perspectief. Ser ... Gevallen op het Binnenhof van Anne BosCharlotte Brand ... ... .30 uur precies door Het onderzoek maakt de gang van zaken op het Binnenhof bovendien inzichtelijk en biedt daarmee een breder perspectief. Serie Over de ministers en staatssecretarissen die sinds het einde van de Eerste Wereldoorlog hun ontslagbrief hebben geschreven, verschijnen dit jaar twee bo...

INFORMATIE

AUTEUR
Charlotte Brand
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Gevallen op het Binnenhof.pdf

OMSCHRIJVING

Het ontslag van een minister of een staatssecretaris is meestal een persoonlijk drama en altijd een enerverende politieke gebeurtenis. Kabinetten zijn vaak broos en het heengaan van een bewindspersoon kan een wankel evenwicht definitief verstoren. Over de ministers en staatssecretarissen die sinds het einde van de Eerste Wereldoorlog hun ontslagbrief hebben geschreven, verschijnen dit najaar twee boeken: Gevallen op het Binnenhof over de periode 1918-1966 en Verloren vertrouwen over de jaren 1967-2002. Tragiek en spanning wisselen elkaar af in deze studies, die rijk zijn aan nieuwe inzichten, opmerkelijke details en prachtige anekdotes.Anne Bos en Charlotte Brand zijn beiden verbonden aan het Centrum voor Parlementaire Geschiedenis in Nijmegen.

Wil je het boek lezen?Gevallen op het Binnenhof in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Charlotte Brand. Lezen Gevallen op het Binnenhof Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN