De vlindertuin

De vlindertuin - Hans Peter Roel | Tiliboo-afrobeat.com

... hart van Zuidlaren aan een prachtige brink met eeuwenoude eiken bevindt zich de sfeervolle Saksische boerderij ... in de vlindertuin - voor de mooiste herinneringen ... . Het restaurant van Jilt & Froukje Cazemier. Op deze idyllische plek wordt met passie eigentijdse gerechten bereid, creativiteit en smaakvol in combinatie met oprechte gastvrijheid maakt De Vlindertuin tot een ware plek om te genieten! De Vlindertuin: niet zomaar een kwekerij. Een oase van rust, in het landelijke en bosrijke Rijmenam bij Mechelen. Een hedendaagse kwekerij met een zorgvuldig samengesteld assortiment. Waar tuin en kwekerij zorgeloos in elka ... Appartementen de Vlindertuin | VVVAmeland ... . Een hedendaagse kwekerij met een zorgvuldig samengesteld assortiment. Waar tuin en kwekerij zorgeloos in elkaar verweven zijn. Een bezoek meer dan waard, voorzie al gauw een paar uurtjes. Welkom! Vlindertuin met uniek ontwerp. Door de warme temperatuur, de hoge luchtvochtigheid en natuurlijk de prachtige flora en fauna die je om je heen ziet, lijkt het alsof je in deze vlindertuin een zonnige vakantie i...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Peter Roel
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De vlindertuin.pdf

OMSCHRIJVING

De VlindertuinOntdek de Keltische oerwijsheidIn de Schotse Hooglanden woont de oermoeder van alle wijsheid: Ana McEward.Zij zou voor de hoofdpersonen uit dit boek een grote onbekende zijn gebleven, ware het niet dat Peter en Suzanne worden getroffen door een droevig lot. De Keltische Ana maakt Peter en Suzanne deelgenoot van haar inzichten, waarbij de weelderige vlindertuin achter Ana's huis tot de verbeelding spreekt.Ana's wijze verhalen en haar mysterieuze vlindertuin hebben een helende werking op het leven en de relatie van Peter en Suzanne.Hans Peter RoelHans Peter Roel (1964) weet wat het betekent om de taal van de ziel te spreken. Hij schrijft al meer dan vijfentwintig jaar met hart en ziel. Het boek "De Vlindertuin" heeft hij geschreven om een waardevolle bijdrage aan een betere wereld te leveren.

Wil je het boek lezen?De vlindertuin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Peter Roel. Lezen De vlindertuin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN