De klas in beeld

De klas in beeld - C. van den Heijkant | Tiliboo-afrobeat.com

...s in beeld 1e druk is een boek van Rian van der Wegen uitgegeven bij Esstede B ... In de klas - CBS ... .V., Uitgeverij. ISBN 9789075142297 'De klas in beeld', Video Interactie Begeleiding in School is bedoeld voor studenten, leraren en begeleiders. Voor iedereen die grip wil krijgen op wat er in de interactie tussen leraar en leerling gebeurt. SVIB is uit verschillende basisscholen niet meer weg te denken. Het effect van de videocamera achterin de klas is moeilijk te evenaren. In dit themanummer, waarin de professionalisering van de leerkracht centraal ... Schooltv: EenVandaag in de klas - Slavernij in beeld ... . In dit themanummer, waarin de professionalisering van de leerkracht centraal staat, willen we dan ook niet voorbijgaan aan het begeleidingsinstrument SVIB. In dit artikel laten we een SVIB-trainer en verschillende leerkrachten aan het woord. Beeld in de klas. Educatieve workshops. Deze workshop combineert de speelse toepassingen van fotografie in een educatieve context. Het zelf maken v...

INFORMATIE

AUTEUR
C. van den Heijkant
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De klas in beeld.pdf

OMSCHRIJVING

De klas in beeld 1e druk is een boek van Rian van der Wegen uitgegeven bij Esstede B.V., Uitgeverij. ISBN 9789075142297 'De klas in beeld', Video Interactie Begeleiding in School is bedoeld voor studenten, leraren en begeleiders. Voor iedereen die grip wil krijgen op wat er in de interactie tussen leraar en leerling gebeurt. Het boek geeft studenten en leraren zicht op de mogelijkheden die zij hebben om leerlingen te begeleiden en geeft begeleiders concrete handvatten om leraren hierbij te ondersteunen. Het tijdig onderkennen van niet ondersteunende interactie maakt het mogelijk patronen te doorbreken. Inzicht hierin en reflectie erop maken het mogelijk professioneel te handelen.De auteurs zijn werkzaam in het Speciaal Onderwijs en werken als opleider SVIB (School Video Interactie Begeleiding) bij de Opleiding Speciaal Onderwijs van de Fontys Hogescholen in Tilburg.

Wil je het boek lezen?De klas in beeld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. van den Heijkant. Lezen De klas in beeld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN