De Drie Musketiers

De Drie Musketiers - Alexandre Dumas | Tiliboo-afrobeat.com

...musketiers (Frans: Les trois mousquetaires) is een roman, geschreven door de Franse schrijver Alexandre Dumas ... 'De drie musketiers' is puur bostheater dat kijkt als een ... ... .Het boek werd voor het eerst gepubliceerd in 1844.Daarvoor schreef Dumas voor een Parijse krant regelmatig stukjes van het verhaal.. Dumas liet zich inspireren door bestaande verhalen, grotendeels waargebeurd, die gebundeld waren in een boek dat in de bibliotheek van Marseille ... De musical gaat over D'Artagnan, die op weg gaat naar Parijs om daar musketier van de koning te worden.Hij ontmoet de drie musketiers Athos, Porthos en Aramis. Kardinaal de Richelieu is echter bezig met een geme ... Vind drie musketiers in Boeken op Marktplaats ... .Hij ontmoet de drie musketiers Athos, Porthos en Aramis. Kardinaal de Richelieu is echter bezig met een gemeen plan, samen met Milady de Winter en Rochefort, om zo meer macht te krijgen en koning Lodewijk XIII aan de kant te kunnen schuiven. Hier komen de musketiers achter, dankzij Constance ....

INFORMATIE

AUTEUR
Alexandre Dumas
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De Drie Musketiers.pdf

OMSCHRIJVING

Wie kent ze niet? Aramis, Athos, Portos en d'Artagnan zijn de meest tot de verbeelding sprekende bewakers van Frankrijks eer; hun kreet 'Eén voor allen, allen voor één' deed hun tegenstanders sidderen. Niet iedereen weet dat hun avonturen gedeeltelijk op historische waarheid berusten.Alexandre Dumas gebruikte de geschiedenis als materie en als decor voor een van begin tot eind spannend verhaal over drie onversaagde degenvechters en hun onstuimige jonge metgezel. De inmiddels wereldberoemde roman verscheen oorspronkelijk als feuilleton in 'Le Siècle', een Franse krant in de negentiende eeuw. Het was onmiddelijk een enorm succes en de oplage van de krant verviervoudigde. De behoefte aan heroïek, romantiek en intriges van het toenmalige publiek is generaties later nog onverminderd: het verhaal is talloze malen verfilmd en er is inmiddels in Nederland ook als musical te zien.

Wil je het boek lezen?De Drie Musketiers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alexandre Dumas. Lezen De Drie Musketiers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN