Beweging in gedrag

Beweging in gedrag - Gerald Morssinkhof | Tiliboo-afrobeat.com

... in gedrag (Paperback). Theoretisch fundament over gedrag en gedragsverandering met een directe link naar de dagelijkse praktijk van ... Beweging in Ontwikkeling | kinderfysiotherapie ... ... ... Combineer het gedrag en het effect ervan met de ambitie van de organisatie. Dit boek biedt het Gedrags-effectmodel, een Routekaart gedragsverandering en Bakens bij verandering. Na de theorie en aanpak volgt de uitwerking voor gedragsverandering bij interne stakeholders (medewerkers) en bij externe stakeholders (allerlei groepen buiten de organisatie). Productinformatie Beweging in gedrag. Hoe kun je ervoor zorgen dat mensen gezonder eten of medewerkers beter samenwerken? Gedragsv ... Beweging in gedrag PDF Download - pianofortefestival.nl ... . Productinformatie Beweging in gedrag. Hoe kun je ervoor zorgen dat mensen gezonder eten of medewerkers beter samenwerken? Gedragsverandering is de uitdaging. Want, hoe doe je dat? Hoe voorkom je het 'kiekeboe-effect' of het impliciete verwijt? Gedragsverandering begint bij het gedrag. Gedrag heeft bepaalde eigenaardigheden, de...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerald Morssinkhof
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Beweging in gedrag.pdf

OMSCHRIJVING

Theoretisch fundament over gedrag en gedragsverandering met een directe link naar de dagelijkse praktijk van gedragsverandering.Hoe kun je ervoor zorgen dat mensen gezonder eten of medewerkers beter samenwerken? Gedragsverandering is de uitdaging. Want, hoe doe je dat? Hoe voorkom je het 'kiekeboe-effect' of het impliciete verwijt?Gedragsverandering begint bij het gedrag. Gedrag heeft bepaalde eigenaardigheden, de gedragsprincipes. Combineer het gedrag en het effect ervan met de ambitie van de organisatie. Dit boek biedt het Gedrags-effectmodel, een Routekaart gedragsverandering en Bakens bij verandering. Na de theorie en aanpak volgt de uitwerking voor gedragsverandering bij interne stakeholders (medewerkers) en bij externe stakeholders (allerlei groepen buiten de organisatie). De vele voorbeelden laten zien hoe gedragsverandering er in de praktijk uit kan zien.De auteurs Trijnie Stoker en Gerald Morssinkhof opereren vanuit de Academie voor gedragsverandering. Hun expertise en praktijkervaringen op het gebied van mensen, gedrag, communicatie en verandering hebben zij gebundeld in dit boek. Het resultaat: een boek met een deugdelijk theoretisch fundament en een directe link naar de dagelijkse praktijk van gedragsverandering.

Wil je het boek lezen?Beweging in gedrag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerald Morssinkhof. Lezen Beweging in gedrag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN