Uilen en roofvogels van Europa

Uilen en roofvogels van Europa - Kerstin Viering | Tiliboo-afrobeat.com

... roofvogels van Europa (Hardcover). Uilen, roofvogels en valken zijn symbolen van wijsheid, kracht en onverschrokkenheid: van hun elegante ... Roofvogels en uilen van Noordwest-Europa Recensie Vogelgids ... ... Dag- en nachtroofvogel in Europa. Hier vindt u alle dag- en nacht roofvogels, welke in Europa voorkomen. Alle vogels zijn gerangschikt op alfabetische volgorde, per familie. Voorzien van niet alleen weergaloze tekeningen, maar ook van relevante en vrij complete tekst, krijgt de lezer een fraai beeld van de roofvogels en uilen die in ons land voorkomen. Dat de prijs bovendien laag is gehouden, maakt dat wat mij betreft iedere vogelaar, tekenaar of natuurliefhebber dit boek zou moeten aan ... Recensie: Roofvogels van Europa, Theodor Mebs en Daniel ... ... . Dat de prijs bovendien laag is gehouden, maakt dat wat mij betreft iedere vogelaar, tekenaar of natuurliefhebber dit boek zou moeten aanschaffen. 'Roofvogels & Uilen in Europa' biedt de lezer met 150 weergaloze foto's een unieke blik in het leven van álle in Europa broedende uilen en roofvogels. Naast de vele schitterende foto's van tient...

INFORMATIE

AUTEUR
Kerstin Viering
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Uilen en roofvogels van Europa.pdf

OMSCHRIJVING

Uilen, roofvogels en valken zijn symbolen van wijsheid, kracht en onverschrokkenheid: van hun elegante vlucht, hun bedrevenheid in de jacht en hun trotse karakter gaat een bijzonderefascinatie uit. Daardoor zijn ze de onbetwiste koningen van het luchtruim.Met adembenemende opnamen van de beste dierenfotografen, deskundige teksten en uitgebreide soortbeschrijvingen biedt dit prachtig vormgegeven fotoboek alle wetenswaardigheden over de 55 in Europa voorkomende soorten. Spannende reportages over soortenbescherming en gedetailleerde observaties van het gedrag, het grootbrengen van jongen en de jacht, geven een indrukwekkend en visueel beeld van het leven van deze geduchte vogels. Dit boek is een must voor iedere natuurliefhebber!

Wil je het boek lezen?Uilen en roofvogels van Europa in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kerstin Viering. Lezen Uilen en roofvogels van Europa Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN