Heb je even?

Heb je even? - Toon van Mierlo | Tiliboo-afrobeat.com

...video by Frans Bauer performing Heb Je Even Voor Mij ... HEB JE EVEN?! - Young Perfect ... . (P) 2003 Sony Music MM Natuurlijk weet je wat een time-lapse is, en wie weet heb je er zelf ook al eens een gemaakt. Maar een time-lapse van 425 miljoen foto's zal dat niet zijn. NASA heeft er een gemaakt, een time-lapse van de zon die 10 jaar overbrugt. Heb je even tijd? Heb je een vraag of wil je even praten? 07-04-2020 14:47 . Wij van Sociom zijn er voor je. We vinden het belangrijk dat iedereen weet dat we ... Frans Bauer - Heb Je Even Voor Mij lyrics | LyricsFreak ... . We vinden het belangrijk dat iedereen weet dat we goed bereikbaar zijn en ondersteuning kunnen bieden. Het zijn bijzondere tijden, waarin we allemaal meer gebonden zijn aan huis en onze vrienden en familie nauwelijks of niet meer zien. Heb je even voor mij Lyrics: Ik kwam jou tegen, oh hee ho / Jij was verlegen, oh hee ho / Loop nu a...

INFORMATIE

AUTEUR
Toon van Mierlo
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Heb je even?.pdf

OMSCHRIJVING

Alles wat je moet lezen over management. In slechts één boek!Het klankboek `Heb je even? maakt jou als manager (nog) beter en gelukkiger want je gaat met meer gemak en zekerheid je doelen halen.Dit `meesterlijke boek (recensie Managementboek) wordt je zakelijke maatje dat je antwoord geeft op 8 belangrijke managementvraagstukken. Helder geschreven, met pakkende verhalen, praktische tips en verdiepende inzichten waardoor je van begin tot eind geboeid blijft.`Heb je even? rekent af met de mythe dat management complex is en dat je tientallen boeken en modellen nodig hebt. Management is simpel maar zeker niet gemakkelijk in de toepassing.Dit klankboek en kompas helpen je om `kennis om te zetten in `doen. `Heb je even?, een zakelijk maatje dat met je meereist, dat altijd onder handbereik ligt en dat je antwoord geeft op je managementvragen.Beide auteurs zijn ondernemer, consultant en trainer. Sinds 2006 hebben vele managers met veel plezier en succes hun resultaten verbeterd door deel te nemen aan de door de auteurs ontwikkelde managementleergang `De Nieuwe Leider (www.denieuweleider.nl).Het zijn niet alleen de ervaringen van al deze managers die je terugvindt in dit boek. Ook hebben de auteurs de inzichten uit vele management theorieën met elkaar in verband gebracht, nieuwe inzichten toegevoegd en daaruit de belangrijkste themas gehaald. Deze worden met veel tips, inzichten en praktijkverhalen zichtbaar in 8 hoofdthemas:1.Hoe je het leiderschap over jezelf herkent, vergroot en vasthoudt;2.Hoe je je eigen gedrag beter leert sturen en het effect op anderen vergroot;3.Hoe je in alle opzichten beter gaat communiceren;4.Hoe je de prestaties van je afzonderlijke teamleden meet en vergroot;5.Hoe je de samenstelling van je team verandert waardoor het qua competenties een topteamwordt;6.Hoe je mensen in dit topteam laat samenwerken zodat ze topprestaties leveren;7.Hoe je een perfect uitgevoerd verandertraject aflevert;8.Hoe je meer tijd overhoudt, beter in balans blijft en gelukkiger kunt worden.Belangrijke themas die gaan over jou, over jouw mensen en over de organisatie waarin en waarvoor je werkt. Waarin je samen werkt.Het zijn, stuk-voor-stuk, themas die ook privé belangrijk zijn, in de samenwerking met je partner, met je gezin.Management: Simpel maar niet gemakkelijk! Daarom is het boek praktisch geschreven en helpen gratis documenten van de website www.hebjeeven.nl je met het omzetten van Weten naar Doen!Met vriendelijke groet,Reinwout Schram (nl.linkedin.com/in/reinwoutschram)Toon van Mierlo (http://nl.linkedin.com/pub/toon-van-mierlo/0/908/67b)

Wil je het boek lezen?Heb je even? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toon van Mierlo. Lezen Heb je even? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN