Een samenzwering van idioten

Een samenzwering van idioten - John Kennedy Toole | Tiliboo-afrobeat.com

...enzwering van idioten (oorspronkelijke titel: A Confederacy of Dunces) is een roman van de Amerikaanse schrijver John Kennedy Toole die verscheen in 1980, elf jaar nadat de auteur zelfmoord gepleegd had ... Een samenzwering van idioten J… - voor €6,20 ... . Door inspanningen van Tooles moeder Thelma en schrijver Walker Percy (die het voorwoord schreef) werd het boek alsnog uitgeven. Het verkreeg spoedig cultstatus en is nu een belangrijk ... In Een samenzwering van idioten worden de omzwervingen van de onvergetelijke, zwaarlijvige, boerende, aartsluie, Don Quichot-achtige hoofdpersoon Ignatius J. Reilly door de Franse wijk van New Orleans begin jaren zestig omschreven. De dertigjarige Ignatius, die nog bij zijn moeder woont, wordt door omstandigheden gedwongen een baantje te zoeken. Heruitgave ... Toole, John Kennedy - Een samenzwering van idioten ... . Reilly door de Franse wijk van New Orleans begin jaren zestig omschreven. De dertigjarige Ignatius, die nog bij zijn moeder woont, wordt door omstandigheden gedwongen een baantje te zoeken. Heruitgave van een van de mooiste boeke...

INFORMATIE

AUTEUR
John Kennedy Toole
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Een samenzwering van idioten.pdf

OMSCHRIJVING

In Een samenzwering van idioten worden de omzwervingen van de onvergetelijke, zwaarlijvige, boerende, aartsluie, Don Quichot-achtige hoofdpersoon Ignatius J. Reilly door de Franse wijk van New Orleans begin jaren zestig omschreven. De dertigjarige Ignatius, die nog bij zijn moeder woont, wordt door omstandigheden gedwongen een baantje te zoeken. Ignatius’ onverdraaglijk arrogante karakter, gecombineerd met het onvoorstelbare aura aan lichaamsgeuren dat hem omringt, bezorgen hem echter weinig geluk bij sollicitaties.

Wil je het boek lezen?Een samenzwering van idioten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Kennedy Toole. Lezen Een samenzwering van idioten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN