Stof tot denken

Stof tot denken - Herman de Regt | Tiliboo-afrobeat.com

... denken 1e druk is een boek van Herman de Regt uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam ... Stof tot Nadenken - LimonadeBrigade Lelystad ... . ISBN 9789085068495 Stof tot denken bevat tal van aansprekende voorbeelden, die het voor de lezer aantrekkelijk maken om kennis te nemen van een vakgebied dat op het snijvlak van de gedrags- en de natuurwetenschappen een enorme groei doormaakt. Vertalingen van 'stof tot nadenken' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Stof tot denken van Hans Dooremalen, Herman de Regt, Maurice Schouten, 9789085068495 ... Stof tot denken - Herman de Regt;;Hans Dooremalen;;Maurice ... ... . Stof tot denken van Hans Dooremalen, Herman de Regt, Maurice Schouten, 9789085068495 voor € 29,90 bij Boom Filosofie. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Stof tot nadenken--zinspiratie en verbinding -- COACHING Stof tot denken 11 schap.9 Maar zelfs in deze donkerte blijft er nog een zekerheid over als leidend licht. Descartes schrijft: [De kwade genius] mag me misleiden zoveel h...

INFORMATIE

AUTEUR
Herman de Regt
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Stof tot denken.pdf

OMSCHRIJVING

Stof tot denken 1e druk is een boek van Herman de Regt uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789085068495 Stof tot denken bevat tal van aansprekende voorbeelden, die het voor de lezer aantrekkelijk maken om kennis te nemen van een vakgebied dat op het snijvlak van de gedrags- en de natuurwetenschappen een enorme groei doormaakt.Stof tot denken bevat een goed overzicht van alle belangrijke thema's die samenhangen met de kernvraag: hoe is het mentale mogelijk in een materiële werkelijkheid? Vanaf de vraag naar de verhouding tussen lichaam en geest die Descartes heeft gesteld tot aan hedendaagse kwesties zoals 'Nature or nurture?' Leiden de auteurs de lezer langs een groot aantal ontwikkelingen in de filosofie, de psychologie en de natuurwetenschappen. Zij besteden uitvoerig aandacht aan de invloed van onder meer de ontwikkeling van de digitale computer op het denken over het mentale aspect in ons leven.De auteurs slagen er in een goede historische lijn vast te houden en de oorsprong van veel vraagstukken te herleiden tot kwesties die eerder reeds door filosofen aan de orde zijn gesteld.Dit boek is bij uitstek geschikt voor studenten psychologie en filosofie, maar is tegelijk de moeite van het lezen waard voor onder meer professionals in de GGZ, gedragswetenschappers, biologen en iedereen die belangstelling heeft voor de vraag hoe wij kunnen kennen.

Wil je het boek lezen?Stof tot denken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herman de Regt. Lezen Stof tot denken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN