Sociocratie 3.0

Sociocratie 3.0 - Jef Cumps | Tiliboo-afrobeat.com

...racy 3.0 experiments are running world-wide Knowledge and application of Sociocracy 3 ... Sociocratie - een introductie (deel 1) - value first! ... .0 is spreading fast, and its patterns are being utilized in a diversity of contexts: business, tech, academia, education, communities, families, intimate relationships,... Sociocratie 3.0 streeft naar de ontwikkeling van een cultuur waarbinnen wordt samengewerkt op een manier die goed aansluit bij de natuur van de mens. De patronen dragen bij aan ons verlangen naar purpose (zingeving), autonomie en mee ... PDF Sociocratie 3. 0 ... . De patronen dragen bij aan ons verlangen naar purpose (zingeving), autonomie en meesterschap, naast onze behoefte aan goede relaties met de mensen om ons heen en het gevoel ergens bij te horen. Sociocratie 3.0 is ontwikkeld door James Priest en Bernard Bockelbrink. S ociocratie 3.0 combineert patronen voor samenwerking uit de klassieke sociocratie, samen met het gedachtengoed uit de agile manier van werken en het lean denken. Sociocratie 3.0 bevat manieren voor consent besluitvormi...

INFORMATIE

AUTEUR
Jef Cumps
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Sociocratie 3.0.pdf

OMSCHRIJVING

Door zijn sterke groei is het bedrijf HRS in de problemen geraakt. Beslissingen worden te traag genomen, de communicatie loopt mank en de teamgeest is zoek: HRS is een logge organisatie geworden. Als nieuwe CEO moet Kris het bedrijf erbovenop helpen. Maar hoe transformeer je een organisatie zodat ze klaar is voor de toekomst?Deze novelle introduceert Sociocratie 3.0 als een praktische gids voor het creëren van wendbare en betekenisvolle organisaties. Sociocratie 3.0 geeft praktische handvaten aan iedereen die bewuster en effectiever wil samenwerken op basis van gelijkwaardigheid, collectieve intelligentie en een flexibele organisatiestructuur.

Wil je het boek lezen?Sociocratie 3.0 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jef Cumps. Lezen Sociocratie 3.0 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN