Help, ik heb een OR!

Help, ik heb een OR! - Geraldo Kumeling | Tiliboo-afrobeat.com

...k heb een or! geeft de bestuurder en HR-adviseur een duidelijk antwoord op vragen die met de ondernemingsraad te maken hebben ... Help! Heb ik een vaginale schimmel? | Kruidvat BLOG ... . Vragen over de oprichting, inrichting, werkwijze en faciliteiten van de or. Daarnaast wordt constructief overleg en besluitvorming met de or helder uiteengezet. Het ... Help ik heb een psychose, Den Haag (The Hague, Netherlands). 371 likes. Op www.helpikhebeenpsychose.nl vind je alle informatie over psychoses Help ik heb een huis. 54 likes. Over bouwpuin, jungle en levenskeuzes: hier volg je hoe uit vier gammele muren en een lek dak een energieneutraal ... 'Het lastige is dat ik een uit de hand gelopen hobby heb ... ... . 54 likes. Over bouwpuin, jungle en levenskeuzes: hier volg je hoe uit vier gammele muren en een lek dak een energieneutraal Huis tevoorschijn komt. Ik had al eens van dit boek gehoord maar heb nu ook even het inkijk exemplaar gelezen en lag werkelijk dubbel van het lachen. Ik denk dat ik het boek eerst g...

INFORMATIE

AUTEUR
Geraldo Kumeling
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Help, ik heb een OR!.pdf

OMSCHRIJVING

Help, ik heb een or! geeft de bestuurder en HR-adviseur een duidelijk antwoord op vragen die met de ondernemingsraad te maken hebben. Vragen over de oprichting, inrichting, werkwijze en faciliteiten van de or. Daarnaast wordt constructief overleg en besluitvorming met de or helder uiteengezet. Het geeft ook inzicht in de kosten van een or en hoe er omgegaan kan worden met geschillen en conflictoplossing.Het boek is daarmee een complete leidraad voor bestuurders die goede resultaten met hun ondernemingsraad willen boeken.

Wil je het boek lezen?Help, ik heb een OR! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geraldo Kumeling. Lezen Help, ik heb een OR! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN